fbpx

Сладка съм ти, че понякога ти горча

Защо съм ти сладка и скъпа?! Защото, колкото и да казвам, че съм обикновено момиче, ти вадиш необикновеното в мен и му се радваш.

Защото не можеш да ме сложиш в рамка

Не се и опитвай, винаги ще излизам от нея. Аз съм дива и необуздана. Такава е природата ми, такъв е темпераментът ми. Преминавам през живота в галоп, със страст, със сила. Не можеш да ме спреш, не можеш да ме обуздаеш. Затова не се и опитвай, просто бъди до мен и ми се радвай.

Защото знам как да обичам

Това е моята вяра, моето днес и утре. Любовта е единствената сила, която признавам. Тя ме води и само в нейните ръце мога да се ставя и отпусна. Цялото ми същество трепти и живее за и чрез любовта. Знам какво е да губиш и какво е да печелиш. Знам колко е трудно да претворя моя вътрешен свят в една картина на пошла действителност. Знам какво е да даваш- аз го правя постоянно, навсякъде и на всеки. Любовта извира от мен. Затова знам как да обичам- и нежно, и страстно, и силно.

Защото знам какво искам

Когато казвам, че искам теб, значи те искам с всяка частица на тялото и душата си. Не ме е страх да скоча в пропастта, защото истинската любов иска смелост. Не ме страх да ти призная чувствата си и да ги демонстрирам. Това ме отличава от надутите кифли и глезените момиченца. Силна съм и това ти харесва.

Защото знам от какво имаш нужда и съм готова да ти го давам

Обичам те и това ме прави сензитивна към твоите желания и усещания. Затова знам как да те зарадвам, как да ти дам стимул, знам как да те накарам да се почувстваш щастлив. Дори това да означава да направя нещо лудо. Това даже ще ме зареди с още енергия. Та това ми е в природата!

Защото колкото и да съм силна и аз имам нужда от силно мъжко рамо, на което мога да се облегна и да си позволя да проявя слабост.

Аз съм жена и имам моменти на слабост. Когато болката и гневът избухнат от очите ми и мокрят лицето ми. Когато чувствам, че се задушавам от тъга. Тогава просто ти бъди до мен, като един истински, достоен мъж. Защото, когато душата ми се излее аз пак ще стана силна и луда и пак ще препускам в живота. Но и любовта ми към теб ще е станала по-силна.

Защото въпреки че понякога ме нараняваш и отблъскваш, вкопчен в своите предразсъдъци и страхове, аз ти прощавам. И пак съм готова да ти давам любов. И няма да се уморя да го правя. Може и да не го оценяваш, но това не е толкова важно за мен. Всяко друго действие в подобни случаи би значело да вървя срещу себе си. А аз никога не го правя!

Сладка съм ти да… толкова, че понякога ти горча. А хората не обичат да им горчи. Но не си дават сметка, че ако не им загорчи, няма да усетя сладостта! Няма да я оценят след това. Затова цени моята сладост и имай смелостта да си с мен, иначе нямаш място в живота ми! И рано или късно ще усетиш истинската горчивина- тази вече да не съм част от твоя живот!

Източник: desiboceva.blogspot.bg

Close