fbpx

Ако правите тези 6 неща, ще го отблъснете

Почти всяка жена е имала неуспешни връзки, като понякога причините са доста очевидни. Ако правите едно от следните 6 неща, не се изненадвайте, че не ви върви с мъжете.

1. Ставате приятели

Приятелската зона е територия, от която много малко успяват да избягат. Да се забавлявате заедно и да си доверявате тайни е хубаво нещо, но никога не наричайте любимия си приятел. Също така не обсъждайте потенциалните си партньори с него.

2. Обременявате се с проблемите на другия

Когато сме силно влюбени, често възприемаме проблемите на другия като собствени. Но не бързайте да взимате всичките му тревоги на раменете си, защото така няма да ви приема като другата му половинка, а по-скоро като отдушник.

3. Прекалено шумни сте

Когато се опитваме да привлечем внимание, често не спираме да говорим или да се смеем. Да, това работи, тъй като такъв шумен човек определено не може да не бъде забелязан. Проблемът е, че повечето мъже не обичат да имат до себе си бърборани, които не ги оставят да си кажат думата.

4. Изпращате случайни съобщения

Този трик е толкова наивен. Да изпратите съобщение с любовно признание, за да видите реакцията му, след което да лъжете, че сте го пратили на грешния номер – какво може да е по-надеждно? Всеки разумен човек ще се досети, че подобна грешка не може да е случайна.

5. Да търсите съжаление

Абсолютно никой не би изградил връзка с човек, който постоянно е недоволен от нещо. Не ходете при него с нацупена физиономия, оплаквайки се за живота и очаквайки съчувствие. Усмихвайте се по-често – това е много по-атрактивно.

6. Показвате прекалено много интерес към него

Може да изглежда, че засиленият интерес към него ще му покаже, че имате чувства, но всичко трябва да е с мярка. Ако прекалявате, ще го накарате да се чувства задушаван.

Текст:iwoman.bg

Close