fbpx

7 начина да намерите правилния мъж

Може да кажете много за един човек от неговите навици. Някои жени просто не могат да избират правилните партньори за себе си. Ако това е нещо, с което вие също имате проблем, може би трябва да направите една крачка назад и да разберете как да намерите мъжа за вас.
Ето няколко ценни съвета, които ще ви помогнат.
1. Хората ще ви кажат точно кои са, затова ги слушайте
Ако някой ви каже, че обикновено е в лошо настроение или не знае как да бъде моногамен, слушайте какво ви казва и не мислете, че може да го промените.
2. Търсете някой, който е мил и любящ
Да, знаем, че лошите момчета са като магнит за повечето жени, но ако искате дълготрайна и щастлива връзка е най-добре да се насочите към мъж, който по природа е мил и любящ. Ще ни бъдете благодарни след време.
3. Намерете някого, с когото може да говорите
С минаването на времето това качество става все по-ценно от външния вид, парите и позицията в обществото. Ако може свободно да разговаряте с партньора си или да плачете на рамото му, ще бъдете добра двойка.
4. Бъдете сигурни, че гледате в една посока
Например, ако един от двамата иска деца, а другият не, това е огромен проблем. Духовните и политическите различия също могат да бъдат трудни за преодоляване. Остарявайки, нашите чувства в тези сфери имат склонност да стават по-ясно изразени.
5. Физическият контакт е по-свързан с допира, отколкото със секса
Ако сте осезателен човек, трябва да бъдете с някого, който споделя същото желание. Нашата страст се променя в течение на времето, но нуждата ни от допир остава постоянна.
6. Внимавайте с хора, които искат веднага да се оженят
Годежите са създадени с цел и обикновено преди са траели поне една година, за да могат двойките да решат дали наистина искат да бъдат с този човек до края на живота си. В днешно време нещата се случват много по-бързо, но е добро решение да познавате някого поне 6 месеца, преди да се сгодите.
7. Намерете някого, който ви кара да се смеете
Чувството за хумор може да ви помогне да преминете през много житейски трудности. Ако някой може да ви накара да се засмеете, когато не се чувствате добре, това е прекрасно качество.

 

В живота няма никакви гаранции. Не е възможно да бъдете абсолютно сигурни за никого. Дайте си време, слушайте приятелите си и интуицията си. Избирането на правилния човек за правилните причини в правилното време е форма на изкуство.

Текст:iwoman.bg

Close