fbpx

5 типа мъже, които не стават за връзка

Всеки човек има недостатъци, затова трябва да приемеме човека до себе си с неговите, а не да се опитваме да го променим. Случвало ли ви се е обаче да намирате само негативи в някой мъж? Ако да, то връзката ви е обречена. Ето кои са типовете мъже, с които любовните отношения са много трудни.

1. Прекалено ревниви

Такива мъже са наистина изключително дразнещи. Те често ви приемат като собственост и дори се опитват да ви отделят от приятелите ви, което е изключително егоистично. Връзка с такъв тип мъж се гради много трудно, защото когато една жена няма свобода, обикновено се чувства притисната и потисната.

2. Много бързо казва „Обичам те“

Ако някой мъж много бързо каже „Обичам те“, не му вярвайте напълно. Ако изрича толкова силни думи преди да ви познава достатъчно добре, определено те не са истински. Това са мъже, които до сега не са обичали достатъчно силно, за да знаят какво всъщност означават тези думи. Просто още не е пораснал достатъчно и мисли, че любовта е детска игра.

3. Прекалено високо самочувствие 

Мъже, които се мислят за център на света, са много непоносими и обикновено поставят жената по-ниско от себе си. Те мислят, че са повече от всички. Имат много високи изисквания към жената до себе си, не приемат недостатъците й и дори се опитват да я променят. Ако си имате работа с такъв тип мъж, се опитайте възможно най-скоро да се отделечите от него.

4. Грешно мислене 

Напоследък са по-малко, но въпреки това има мъже, които си мислят, че имат повече права от жените и ги държат на каишка. Те си позволяват прекалено много и се държат като господари с приятелките си, позволяват си да ги командват и не приемат отказ.

5. Имат агресивно поведение

Това е най-опасният тип мъже, затова побързайте да се отделечите от него, докато все още имате време. Това са мъже, които насилват приятелките си и ги тормозят системно, но проблемът е, че не проявяват това в началото на връзката, а след това. Още при първите ви срещи и разговори разберете що за човек е мъжът, с когото се срещате.

Текст:https://www.iwoman.bg

Close