fbpx

Любовен уикенд хороскоп за 29-30 септември

Овен

Отделете възможно повече време на любимия си човек. Пътувайте, отдайте се на забавления и романтични изненади един към друг. Ще бъдете в настроение и за секс експерименти.

Телец

Типичната носталгия за есенния сезон ще ви обземе през уикенда. Няма да ви е до романтика и любовни трепети. Ако сте самотни, имате големи шансове да срещнете някой, който да плени сърцето ви.

Близнаци

Ако искате да споделите нещо с любимия човек, обмислете добре думите си. Сега е времето да говорите и да изкажете своите радости, съмнения, желания и страхове.

Рак

След петък ще имате възможността да подобрите значително комуникацията с любимия човек. Възможно е да обсъдите въпроси, свързани с вашата връзка, както и с вашите финанси. Най-хубавото е, че ще намерите точния тон на комуникация.

Лъв

Самотните представители на зодията имат шанс да срещнат някой, който ще бъде силно пленен от личността им. А тези от вас, които вече се намират във връзка, могат да се радват на хармонията с половинката си. Заслужавате да бъдете щастливи.

Дева

Вълнуващ ще бъде последният септемврийски уикенд и за родените под знака на зодия Дева. Вие и половинката ви може да постигнете много както в личен, така и в служебен план.

Везни

Очаквайте успехи на любовния фронт! През почивните дни ще се усещате по-свързани на емоционално ниво. Планирайте нещо красиво за почивните дни, било то пътуване или романтична вечеря.

Скорпион

Много е важно да се срещате с нови и интересни хора. Възможно е да се появи някой специален човек на парти или друго социално събитие. Химията ще е поразителна, бъдете внимателни, ако сте обвързани.

Стрелец

Желанието ви за интимни моменти ще се повиши. Сега е моментът да се отдадете на повече интимност, особено ако имате любим човек до себе си.

Козирог

Ако вие и половинката ви планирате закупуването на жилище или пък да инвестирате в друг недвижим имот, тази седмица изглежда обещаваща за развитие в тази посока. Действайте разумно и предпазливо. Тази положителна промяна само ще ви сближи.

Водолей

Не забравяйте да отделите повече време, в което да останете насаме с партньора. Хармонията в комуникацията ви кани да разговаряте, да споделяте, да сте съпричастни един с друг.

Риби

Животът ви с половинката е на път да се промени драстично. Дори и да има хармония между вас, след петък взаимоотношенията ви ще станат още по-красиви и силни, благодарение на Венера.

Текст:https://www.iwoman.bg

Close