fbpx

5 признака, че той няма да ви изневери

Изневярата все по-често се възприема като нещо в реда на нещата на една вече дългогодишна връзка, но не и когато се случи на вас.

“Повечето жени изневеряват, защото се чувстват емоционално неудовлетворени, докато мъжете, когато им липсва секс”, казва психологът Тина Б. Тесина. Независимо от мотива обаче, се оказва, че мъжете и жените изневеряват еднакво: съответно по 19 и 23 процента.

Също така е доказано, че 70% от браковете завършват с развод при откриването на нова любовна връзка. За съжаление, една изневяра нанася емоционална вреда не само на този, на който са изневерили, но и на децата и дори и на изневеряващия. Специалистите разкриват, че има някои неща, които могат да подскажат, че някой е склонен към изневяра. Проучване на Университета на Индиана показва, че тези, които изневеряват, първоначално са показали, че са неблагонадеждни и в други области на живота.

Но какво може да ни подскаже, че човекът до нас никога няма да ни нарани по този начин? Ето пет признака, че той никога няма да ни изневери:

Той държи на думата си
Ако човек държи на думата си в почти всеки друг аспект от живота си, то той може да се счита за надежден партньор. В случай, че той обещава, но не изпълнява обещанията си, има голяма вероятност в някакъв момент да се подведе и да изневери на своята половинка. Ако обаче един мъж притежава вкоренено чувство за почтеност е далеч по-малко вероятно той да се поддаде на чара на друга жена.

Разказва ви какво се случва с живота му
Ако сте с тип мъж, който с удоволствие ви разказва какво се случва с него извън вашата връзка, то има минимален (или никакъв шанс) той да избере друг човек.

Прекалено зает е

Когато човек е принуден да жонглира между работа, семейство (особено с деца) и други отговорности, шансът да намери време да се среща с някой друг е малко вероятен. По-вероятно е той да предпочете да се наспи, отколкото да губи енергия за афера.

“Изгорил” е всички пътища към бившите
Според проучванията, 21% от мъжете и 32% от жените, които изневеряват са използвали социалните медии, където са срещнали третия човек. Там е най-лесно да се свържат с бившите си любовници. Така че, ако вашият партньор е изгорил всички пътища към екс приятелките си, то това е добър знак за вашите отношения.

Той е безкористен
Един добросърдечен, честен и искрен човек се грижи за околните повече, отколкото за себе си. В случай, че видите това качество у мъжа до вас, ако той винаги е готов да помогне на близките си без никаква корист, той има чисто сърце и не е склонен на измяна.

Close