fbpx

Кои са най-несъвместимите двойки на Зодиака?

 

Има някои двойки, които колкото и да опитват и да си дават нови шансове, няма как да са щастливи заедно.

Това произлизат от техните различни характери и неспособността им да се напаснат един към друг. Ето кои са те:

Овен и Дева
Девите и Овните не се разбират, защото са изключително различни. Докато първите са последователни и организирани, то вторите са импулсивни и непредсказуеми. От това произлизат и скандалите им, тъй като Девите искат да променят изцяло навиците на своите половинки, а те в никакъв случай не биха се поддали на промяна. И докато Овните обичат движението, купоните и шумните компании, то девите предпочитат спокойствието.

Телец и Стрелец
Телците се влюбват до такава степен в своите партньори, че съвсем скоро започват да го обсебват в желанието си да го притежават. Стрелците обаче са силно свободолюбиви, жадуват за независимост и в никакъв случай няма да позволят одобно нещо. Те са прекалено авантюристични и екстремни, докато Телците предпочитат семейния уют и домашната обстановка.

Близнаци и Скорпион

Двамата са коренно различни – докато Скорпионите са изключително драматични и дори черногледи, то Близнаците са оптимистично настроени чак до наивност. Те не разбират защо водният знак така реагира и отказват да влязат в техния свят, защото предпочитат светлата и забавна страна на живота. Скорпионите са доста мълчаливи и често се затварят в себе си – нещо нетипично за въздушните Близнаци, които обичат да комуникират и да обсъждат всичко от ежедневието си.

zodii

Рак и Водолей
Раците имат нужда от сигурност и стабилност, каквато Водолеят не може да им предложи. Той е мечтател и непрекъснато гони идеалите си, а водният знак не може да приеме техните непрестанни изненади и нужди от екстремни емоции и пътешествия. Водолеите се влюбват лесно, но за кратко. Те винаги търсят нещо по-добро, докато Раците вярват в чистата и искрена любов, която отдават само на един човек.

Лъв и Козирог
Тук е наличен сблъсък между два свята – Лъвовете имат необходимост да им се възхищават и да ги обсипват с комплименти, докато Козирозите не са способни на това. Огненият знак обича да флиртува и постоянно търси нови завоевания, докато сериозните Козирози мечтаят за стабилни отношения. Скандалите тук са провокирани от прекалено фриволното поведението на Лъвовете, което провокира ревност и неразбиране у тяхната половинка.

Везни и Риби
Представителите на тези две зодии трудно могат да имат стабилни отношения заради своите различия. Везните са изключително нерешителни, което не се приема от Рибите. Тяхната небрежност пък не може да кореспондира с разбиранията на въздушния знак и оттук произлизат проблемите между тях. Никоя от тези зодии не способна да взима твърди решения и да носи отговорността за тях. Обикновено всеки чака другия да поеме тази роля.

Close