fbpx

4-те зодии с любовни проблеми през септември

Риби

Бъдете по-търпеливи  с половинката си и оставете настрана променливите си настроения (поне до колкото е възможно). Вие трябва да сте стабилната опора във връзката ви на този етап. Човекът до вас няма да се чувства особено сигурен във връзката ви, затова помислете добре дали му казвате достатъчно често, че е прекрасен и го обичате такъв, какъвто е. Запазете хладнокръвие и спокоен тон през месеца, споделяйте чувствата си и проблемите ви могат да бъдат разрешени лесно.

Лъв

Много сте нерешителни в редица отношения и това изнервя човекът до вас. Понякога важните стъпки в живота се правят с доза безразсъдство и без да мислите за всички евентуални проблеми, които могат да възникнат. Трябва да рискувате повече, за да видите какво ще се получи. Така ще разберете доколко отсреща за готови да ви изчакат и дали не трябва да действате бързо.

Везни

Не отделяте достатъчно време за романтика и това започва да се превръща в проблем. Спрете да мислите за човека до вас като даденост. Бъдете умни и не спирайте да се борите за чувствата на човека до вас, така никога няма да го загубите.

Козирог

Инатът и гордостта са ви проваляли много връзки. Не допускайте и този път да се случи точно това, от което най-много се страхувате. Правете повече компромиси и не се съмнявайте толкова в лоялността на партньора. Замислете романтична изненада и се реванширайте за странния период, в който се намирате. Започнете да вярвате повече в себе си и във връзката си.

 

Текст:https://www.iwoman.bg

Close