fbpx

Седмичен любовен хороскоп за 3-7 септември

Овен

През тази седмица ще ви вълнува духовното, интелектуалното израстване. Има възможност да започнете нови начинания заедно с любимия човек. Това ще ви сближи и ще се преоткриете един друг.

Телец

Любовното объркване е на път да изчезне. Ще намерите нов смисъл във връзката ви, ще разрешите стар проблем или спор. От петък любовният ви живот ще стане още по-вълнуващ и определено ще се чувствате много по-ценени от половинката си.

Близнаци

В любовния живот на Близнаците също ще има хармония. Всичко помежду ви ще се случва с лекота. Ще усещате емоциите си, ще се интересувате от желанията и гледните си точки по различни въпроси. Изобщо седмицата ще ви даде много моменти, в които да си докажете колко много се обичате.

Рак

Тези от вас, които са самотни в любовта, след петък ги очакват добри романтични перспективи. Възможно е да срещнете някоя привлекателна личност. Веднага ще усетите магнетизма, а чувството ще е взаимно.

Лъв

Комуникацията между вас и любимия човек ще бъде наистина гореща, що се отнася до любовта. Секси съобщения, вълнуващи телефонни обаждания и това не само в късните часове на деня.

Дева

Последните дни може да не са били перфектни на любовния фронт, но новата седмица ще ви се реваншира. Ще изясните много неща между вас и любимия човек. Седмицата ще завърши с разбирателство помежду ви.

Везни

Важно е максимално да се възползвате от мощната комбинация от красота, грация и магнетизъм, която ще ви се предложи първата седмица на септември. Венера и Марс ще бъдат в перфектна позиция и любовта за вас ще бъде вълшебство.

Скорпион

Ще се усещате, но и ще бъдете още по-забележителни от обикновено. Независимо дали сте обвързани или не, очаквайте голямо внимание към вас от представителите на противоположния пол.

Стрелец

Ако искате да имате раздвижване в любовния ви живот, ще трябва да раздвижите своя социален такъв. Възползвайте се максимално от поканите отправени към вас за партита или други интересни събития.

Козирог

В края на седмицата ви очаква повече романтика. Възможно е да усетите силно привличане между вас и ваш познат, в случай, че не сте обвързани. Бъдете смели и оставете съмненията настрана. Разкрийте чувствата си и може да останете приятно изненадани.

Водолей

Ако вие и вашият партньор напоследък сте преминали през поредица от спорове, свързани с финанси, очаквайте приятна новина. След четвъртък ще бъдете по-успешни в постигането на компромиси и взимане на решения. Ще ви бъде по-лесно да разрешите проблемите, защото ще сте единни.

Риби

В началото на тази седмица може да получите фантастична новина от партньора си, свързана с финанси. Той може да получи повишение или някакви парични постъпления. Това може да открие пред вас нови планове за инвестиции. Романтика също няма да ви липсва.

Текст:https://www.iwoman.bg

Close