fbpx

4 зодии с късмет в любовта през ноември

Макар да не е особено жизнерадостен месец, мрачният ноември е приготвил любовни изненади за няколко зодии. Ето кои са те.

Скорпион

Съвсем логично, рождениците на зодиака ще привличат много позитивна енергия към себе си през този месец. Определено ще имате поводи за радост, особено на любовния фронт. Ако сте в дългогодишна връзка, може би е време да се замислите за следващата стъпка. Като цяло, месецът е изключително подходящ за планове и големи промени, дори това да включва нова връзка.

Рак 

Може би месецът няма да започне особено шеметно за вас, но след средата това ще се промени драстично. През първите ноемврийски седмици ще се чувствате изоставени и самотни. След 10-ти някой ще ви покаже истинския смисъл на връзките, силата на любовта и ще ви вдъхне надежда за нови предизвикателства.

Козирог

Звездите са ви приготвили изненада в лицето на човек, който е пълна ваша противоположност. Макар да не вярвате, че противоположностите се привличат, тази тръпка ще ви накара да промените мнението си коренно. Не се страхувайте от промяната, а я приемете с отворено сърце. Ще видите какво е истинската любов.

Водолей

През ноември е важно да отделите време, в което да си изясните какво точно търсите в любовен план. Ще имате много възможности да преследвате любовта, но няма да имате успех, освен ако знаете какво точно искате. В случай, че прецените добре приоритетите си, всички звезди са на ваша страна и ще осъществите и най-дълбоките си мечти.

 

Текст:https://www.iwoman.bg

Коментирайте във Фейсбук
Close