fbpx

Любовен уикенд хороскоп за 3-4 ноември

Овен

През този уикенд ще имате възможността да разговаряте с любимия човек на едно по-дълбоко ниво. Разговорите ви ще бъдат вълнуващи, забавни, интересни и ще се изслушвате един друг. След неделя има голяма вероятност да вземете някакво внезапно положително решение относно любовния ви живот.

Телец

През почивните дни има шанс да получите приходи и това да е причината да зарадвате любимия човек с подарък. Твърде вероятно е пред вас да се открият нови възможности и половинката да ви окаже нужната подкрепа. Очакват ви успехи и романтични моменти.

Близнаци

Ако все още не сте намерили любовта в живота, предстоят дни, които могат да ви донесат промяна в тази посока. В неделя има шанс да се запознаете и с някой, с който общувате в интернет от дълго време, а може срещата с ваша нова половинка да се случи на парти с приятели.

Рак

Вие и половинката ви може да решите да прекарате повече време насаме. Ще се свържете не само физически, но и на духовно ниво. Ще си напомните какво означавате един за друг. В случай, че от доста време има конфликт между вас, който не можете да разрешите, помислете дали да не потърсите професионална помощ.

Лъв

Лъвове, очаква ви невероятен уикенд, изпълнен с романтични възможности и социални забавления. Възможно е да усетите химия между вас и приятел. Намерете начин да поговорите и да изясните съмненията, ако има такива.

Дева

Много комплименти, усещане за привързаност ще има между вас. И за финал в края на седмицата може да бъдете зарадвани от финансови постъпления. Радвайте се на връзката ви и планирайте нещо хубаво за бъдещето.

Везни

Ако имате половинка до себе си, то той може да ви изненада с приятна новина. Положителни емоции може да са свързани с пътуване, финансови облаги или друго, което очаквате да се случи от дълго време. Имате добри перспективи за романтика и за планове за общото ви бъдеще.

Скорпион

Повод за радост, свързана с финанси, ще имат и родените под знака на зодия Скорпион. Възможно е вие и любимият ви човек да закупите имот. От друга страна един от вас ще се нуждае от подкрепата на другия. Бъдете сплотени.

Стрелец

Хармонията във взаимоотношенията ви с партньора ще се усеща силно през този уикенд. Ще можете да разговаряте на едно друго дълбоко духовно ниво. Ще внесете повече разнообразие във взаимоотношенията ви. Ако мислите в една посока, определено ще постигнете някаква промяна през тези дни.

Козирог

През почивните дни вие и половинката ви ще вземете някои решения, свързани с дома. Ремонт, закупуване на ново обзавеждане или нещо подобно. Въпреки натовареното ви ежедневие и битовизмите, опитайте се да отделите някакво време и за романтика.

Водолей

Романтиката със сигурност ще заеме връхна точка през тези дни. Тези от вас, които нямат половинка до себе си, могат да помислят за повече социални контакти през уикенда. Бъдете инициативни, ако искате да ви забележат.

Риби

Може би голяма част от вас ще направят крачка, в която ще представят своята половинка пред семейството. Очакват ви много въпроси. От друга страна, ако се намирате в неангажираща връзка, ще прекарате един вълнуващ уикенд, след който може би ще помислите и за нещо по-сериозно с този човек.

Текст:https://www.iwoman.bg

Close