fbpx

Любовен уикенд хороскоп за 4-5 август

Това чака всяка зодия в любовта през уикенда.

Овен

През почивните дни задължително отделете време, в което да бъдете насаме с половинката си. Може да не е нещо специално, но със сигурност прекараното време заедно ще ви накара да се почувствате духовно свързани.

Телец

Присъствието ви на парти или социално събитие ще ви срещне с човек, който буквално ще заплени сърцето ви. Това може да е стар познат или напълно нова за вас личност. Бъдете предпазливи, ако сте обвързани.

Близнаци

През почивните дни Близнаците ще бъдат един от най-привлекателните зодиакални знаци. Каквото и да пожелаете от любимия човек, той ще се чувства щастлив да ви го предостави.

Рак

Добре е Раците да се погрижат за своето емоционално или физическо здраве. Възможно е тези проблеми да се отразят на сексуалния ви живот.

Лъв

Могат да настъпят обстоятелства, които да бъдат извън вашия контрол и да се окажат пречка. Затова, ако сте решили да предприемете важни стъпки, действайте бързо.

Дева

Краят на седмицата обещава много романтика за Девите. Ако имате половинка до себе си, планирайте посещение на концерт, кратка почивка, кино.

Везни

Дните ще бъдат спокойни в любовен план за родените под знака на зодия Везни. Любимият човек ще ви подкрепи в начинанията ви, но не забравяйте за малките изненади към него.

Скорпион

Желанието ви за любов ще бъде по-силно от обикновено. През уикенда приоритет ще бъде за вас да получите желаното както във физически, така и в психологически план.

Стрелец

Ако имате партньор, не са изключени конфликтни ситуации през тези два дена. Той ще се опита да вземе контрола в отношенията ви и това определено няма да допадне на вашата свободолюбива страна.

Козирог

Ще имате добра възможност за комуникация с любимия човек и е много възможно някои от вашите най-големи мечти да се сбъднат.

Водолей

Започва един прекрасен романтичен период за Водолеите, изпълнен с желание за много любов и секс приключения. Приоритет ще бъдат сексуалните ви желания и удоволствията.

Риби

Имате възможността да организирате нещо романтично за почивните дни с половинката, но преди това ще трябва да се справите със ситуация от битов характер. Постарайте се да останете неутрални по отношение на емоциите и се отдайте на хубави преживявания с любимия човек.

Тескт:https://www.iwoman.bg

Close