fbpx

Вълнуващ ден очаква една зодия на 3 август

Овен 

През този ден се вслушвайте само в себе си. Това което може да ви донесе неприятности ще бъдат окопитите ви да проектирате своите виждания върху другите.

Телец

През този ден се пазете от нечестни и игри. Някой ще се опита да ви въвлече в своята Интрига и да ви използва за нечестни цели.

Близнаци

Това е ден в който сте вие лесно да откриете всичко което търсите. Независимо дали става въпрос за вещ или за информация усилията ви ще бъдат възнаградени.

Рак

През деня ще ви занимават с големи, но вашето участие в решаването може да ви донесе ползи. Засега нямате належащи лични въпроси за решаване.

Лъв

Потърсете мнението на опитен човек по въпроса, който ви вълнува. Това не означава да се съобразите изцяло с него, но ще почерпите опит.

Дева

Това е ден, в който да наваксате всички обаждания, на които не сте отговорили през последните дни или седмици. Очакват ви и приятни срещи.

Везни

Днес ще получите повече, отколкото сте очаквали. Ако желаете отдайте излишното за благотворителност.

Скорпион

Не търсете вината за случващото се у вас. Вие сте такива, каквито сте и едва ли ще се промените кой знае колко, а и не е сигурно дали си заслужава да се променяте.

Стрелец

Този петък може да получите странен сигнал или невярна информация. Ако имате съмнения в себе си не предприемайте никакви действия.

Козирог

Бъдещето ще покаже дали сте били прави или не. Засега действайте по свое усмотрение и спрямо вашите собствени принципи.

Водолей

Днес ще поискат повече от вас. Не бързайте да се възмущавате, а изпълнете задълженията си. Ще бъдете добре възнаградени.

Риби

Прекарайте деня в търсене на най-добрия начин за почивка през почивните дни. Не се колебайте да си осигурите най-доброто.

Текст:https://www.iwoman.bg

Close