fbpx

Каква истина трябва да научи всяка зодия през лятото – част 2

Везни

Важно е да разберете, че човек не е зависим от хората около себе си. Научете се да бъдете сами, това е ценно качество. Опитайте се да се дистанцирате от приятелите и семейството си поне за няколко дни, идете на дълъг уикенд, усетете свободата.

Скорпион

Запознайте се с изкуството на емоциите. Винаги сте били експресивни и с лекота сте изразявали чувствата си, но е време да се научите как да ги влагате в нещо. Започнете да снимате, пишете, рисувате, когато сте в настроение, или пък се запишете на спорт за моментите, когато сте ядосани.

Стрелец

Трябва да научите колко важно е един човек да пътува. Лятото е идеален момент да посетите нови градове, села и държави, да съберете спомени и да разширите кръгозора си. Може дори да се обадите на стар съученик, който живее далеч и не сте виждали с години. Не се страхувайте от промените.

Козирог

Вашият урок е да „отпуснете юздите“. Не дръжте живота толкова здраво, позволете си да се пуснете по течението поне веднъж. Вземете си един ден болничен, без да сте го планирали с месеци, без да мислите за последствията. Бъдете безразсъдни, защото животът трябва да се живее, а не планира.

Водолей

Научете се да се отстоявате себе си. Вие сте интелигентни и съпричастни, но понякога трудно разграничавате чувствата си от тези на околните. Емпатията не ви позволява да бъдете себе си, затова когато искате нещо – заявете го силно и ясно.

Риби

Трябва да се научите как да приемате критика. Вие сте много чувствителни и хората понякога се притесняват да ви кажат, че бъркате, за да не наранят чувствата ви. Покажете силната си страна и не се затваряйте в себе си, ако не чуете това, което ви се иска.

Close