fbpx

Любовен уикенд хороскоп за 9-10 юни

Овен

През този уикенд е добре да разграничите сериозните си ангажименти от романтичните такива. Свършете си задачите, а след това се отдайте на удоволствие.

Телец

Подредбата на звездите през почивните дни може да саботира всяка ваша стъпка в любовта, затова не правете грандиозни планове.

Близнаци

За обвързаните Близнаци има реална опасност да попаднат в конфликтна ситуация с половинката. Негодуванието ще бъде провокирано от битовизми.

Рак

Не е изключено да изпаднете в ситуация, в която не знаете как да действате. Поискайте съвет от близък приятел или роднина – няма да ви подведат.

Лъв

Възможно е да се нуждаете от подкрепата на любимия човек, но да не я получите. В такъв случай е добре да поговорите с партньора.

Дева

Единият от двамата партньори ще се почувства така, сякаш дава повече във връзката. Време е да обсъдите всичко, което не ви допада и да решите в каква посока ще поемете.

Везни

Самочувствието ви определено не е на ниво през уикенда. Ако имате половинка до себе си и тя ви кара да се чувствате незначителни, замислете се дали има смисъл да продължавате тази връзка.

Скорпион

Човек от вашето минало може да напомни за себе си и да поиска втори шанс в любовта. Той ще се опита да обърка вашите мисли по отношение на новата ви половинка.

Стрелец

Не е изключено да възникне конфликт, свързан с пари или секс. Ще се почувствате обидени, но не се затваряйте в себе си, а излейте емоциите си.

Козирог

През уикенда ще ви дадете сметка, че връзката ви е „на кантар”. Всичко зависи от вас и компромисите, които сте готови да направите.

Водолей

Въпреки неотложните въпроси за разрешаване, свързани със семейни ангажименти, не забравяйте да се отдадете на повече романтика.

Риби

Обвързаните Риби ще усетят, че любовта между тях и половинката им не е така силна и ярка. Не прибързвайте с изводите и важните решения, а поговорете с партньора.

Close