fbpx

Ако искате вечна любов, излизайте с този мъж

Ако търсите вечна любов, излизайте с мъж, който иска наистина да бъде с вас.Мъж, който не изпраща своя гола снимка, преди да сте се запознали. Мъж, който иска номера ви, обажда ви се и ви кани на среща. Мъж, който планира нещо забавно за двама ви, а не се опитва да ви заведе веднага в тях.

Излизайте с мъж, който не напира да ви целуне на първата среща. Някой, който ви изпраща до вратата, за да е сигурен, че сте се прибрала и ви прегръща за довиждане. Някой, който не иска да бързате, защото иска нещо по-дълго.

Излизайте с мъж, който ви кара да се смеете до сълзи. Защото начинът, по който някой ни е накарал да се почувстваме, остава завинаги.Излизайте с мъж, който наистина иска да ви опознае. Истинската ви същност, без маски и преструвки. Някой, който иска да разбере от какво получавате пеперуди в стомаха и какво кара душата ви да грее. И някой, който желае да знае как точно пиете сутрешното си кафе и коя е любимата ви храна.

Излизайте с мъж, който ви позволява да хапнете последното парче от тортата. Защото той е щедър, безкористен и не иска нищо повече от това да види усмивката ви, знаейки че в този момент той е източникът на щастието ви.

Излизайте с мъж, който ви дава времето и вниманието си. Някой, който държи очите си само върху вас, защото е всичко, което иска да вижда. Излизайте с мъж, който полага усилия да се разбира с хората, които обичате. Някой, който ходи на вечеря с родителите ви и се държи любезно с тях, макар че те могат да са доста досадни. Някой, който иска да опознае най-добрата ви приятелка, тъй като знае колко много означава за вас.Излизайте с мъж, който е винаги честен с вас. Някой, който ще отговаря на всеки въпрос без колебание. Някой, който е внимателен с вашите чувства, но винаги ще ви каже истината, дори понякога да ви заболи малко от нея. Защото знае, че лъжите са токсични и е бил свидетел как те убиват доверието.Излизайте с мъж, който подкрепя мечтите и целите ви. Който винаги ви предизвиква да бъдете по-добър човек, тъй като вижда колко далеч може да стигнете и иска светът също да го разбере. Ако търсите вечна любов, помнете че вечността плаши много от нас. Затова бъдете сигурна, че излизате с мъж, който също търси вечна любов.

източник: iwoman.bg

Close