fbpx

Целта ви за февруари според зодията

Искате да си поставяте цели, но ви е много трудно да изберете какви? За щастие, има лесен начин да си създадете цели, да ги преследвате и постигате. Просто трябва да намерите правилните такива. И тук на помощ идват звездите. Началото на месеца на любовта е и идеалното време за поставяне на месечна цел. Ето каква цел да си поставите този февруари според зодията.

Овен

(От 21 март до 19 април)

Изберете един малък дневен навик – нещо, което отнема по-малко от пет минути и следователно е статично – което ви принуждава да седнете неподвижно и да си почивате в продължение на пет минути. Може да медитирате или просто да изключите музиката си в продължение на три до пет минути, когато шофирате, или да вземете кратка почивка от телефона. Нямате никакво извинение – да работите по нещо толкова лесно и безболезнено в графика си, не трябва да бъде проблем и това е чудесен начин да се забавите и да си позволите почивка

Телец

(От 20 април до 21 май)

Започнете да правите едно нещо на ден, за което не казвате на никого – тайна, която можете да запазите за себе си. Това може да е нещо, свързано със здравето, като ходене на разходка. Или нещо, свързано с творчеството – като например писане в дневник. Просто изберете нещо забавно и добро за вашето благополучие, което сте планирали преди време, за да знаете, че го правите за вас и само за вас.

Близнаци

(От 22 май до 21 юни)

Започнете да обръщате активно внимание на отрицателните си разговори. Обърнете внимание какви думи използвате и кога. Това ще ви помогне да започнете да го овладявате, вместо да го оставите то да ви владее. Колкото повече се опитвате да обърнете внимание на това, толкова повече ще осъзнаете колко сте го правили, без да се усещате и колко можете да го намалите, когато всъщност следите за него.

Рак

(22 юни до 22 юли)

Вземете си нов тефтер. Можете да намерите нещо евтино във всеки магазин. В края на всеки ден напишете три неща, които сте благодарни за това, което се е случило днес. Те могат да бъдат малки или великолепни. (Ако не сте нощен човек, можете да го направите и сутрин и да отразявате деня преди това). Това е просто и е управляемо, не отнема време. Това ще ви помогне да изградите навика да показвате собствената си благодарност, вместо да живеете в негативните неща повече от необходимото.

Лъв

(23 юли до 22 август)

Помолете приятеля си да ви препоръча книга, която никога не сте чели сами, но мислите, че искате. Прочетете колкото се може повече този месец и в идеалния случай я завършете, ако имате време. Това ще засили вашата любов към изживяването на нови неща – като същевременно ви напомня, че винаги имате какво да научите от всички около вас.

Дева

От 23 до 22 септември)

Направете най-малкото и най-лекото нещо в списъка си точно сега. Много време мислим, че когато става дума за „да правиш нещо ново“ или „да излезеш от зоната ни на комфорт“, трябва да направи първо най-дръзките или смущаващи неща. Но често е много по-добре да започнете с по-малката или най-лесната стъпка. Така че, ако сте искали да опитате салса или искате най-накрая да проверите група за срещи, направете го ТОЗИ МЕСЕЦ. Това със сигурност е смущаващо, но също така е възможно! И то ще ви даде много по-голяма увереност.

Везни

(От 23 до 22 октомври) Вземете окончателно решение за нещо, за което се занимавате за известно време. Не трябва да е нещо огромно, като например „трябва ли да се преместя в нов град?“ Просто изберете сравнително малко нещо, което ще ви помогне да вървите напред и най-накрая го извършете по един или друг начин – може да е нещо толкова важно като „трябва ли да поискам повече отговорност на работното място?“. Просто решите нещо – това ще ви накара да се промените, за да не бъдете толкова уплашени от вашите собствени избори.

Скорпион

(От 23 октомври до 22 ноември)

Направете истински и целесъобразен комплимент на колега или връстник, към когото винаги сте се чувствали ревнив или конкурентен. Направете го без никаква цел, просто го направете, за да направите своя ден по-добър. Вижте как това ви кара да се чувствате. Ако го мразите, правете го веднъж седмично този месец. Ако можете да го направите, направете го веднъж на ден или на всеки няколко дни. Може би това ще ви помогне да видите колко по-добре се чувства да се намери връзка с някого, отколкото да го гледате само като заплаха.

Стрелец

(23 ноември – 21 декември)

Напишете списък на нещата, които извършихте през януари. Не се изхвърляйте от идеята за „постижения“. Не всички те трябва да бъдат важни неща. Те могат да бъдат по-малко незначителни неща като упражнения всеки ден или два пъти повече четене през този месец. Запишете постиженията – големи или малки – които са специфични и, в идеалния случай, измерими. Тогава помислете какво още сте искали да направите през януари и не сте го направили. Напишете тези неща за февруари, по важност. В края на всеки ден, принудете се да погледнете списъка си и да видите колко по-близо сте в постигането на някои или някои от тях. Използвайте февруари като месец, за да бъдете целенасочени, активни и директни за вашите желания и цели, вместо просто да „виждате къде се отнема месецът“.

Козирог

(22 декември до 20 януари)

Подобно на Близнаци, обръщайте внимание на негативните ви мисли и негативните си разговори. Вашата склонност винаги да очаквате катастрофа наистина бърка с вашето благополучие, особено защото през повечето време дори не осъзнавате, че го правите. Така че този месец, опитайте се да се принудите да: 1) обръщате внимание на това, кога си мислите негативно или мислите по отношение на катастрофата и 2) принуждавате себе си да установите колко наистина тези сценарии се осъществяват. Вашият мозък търси проблеми, които е много малко вероятно да се появят. Това ще бъде наистина добро за вашето психично здраве и щастие.

Водолей

(От 21 януари до 18 февруари)

Поставете си сериозна цел този месец, да спрете да се преструвате, че не ви пука за неща. Нещата, към които сте страстни, нещата, които ви правят щастливи, нещата, които искате – вижте какво се случва, когато сте отворени и честни за това, че искате тези неща и се грижите за тези неща. Забележете колко по-човешко ви кара да се чувствате и колко по-свързано ви кара да се чувствате с другите.

Риби

(19 февруари до 20 март)

Прочетете новините. Всеки ден. Няма значение дали това е „Ню Йорк Таймс“ или уебсайт. Просто прекарвайте десет минути всяка сутрин, опитвайки се да сте информирани. Ще откриете, че имате много повече да кажете и много повече мнения, отколкото първоначално си помислите. И също така ще се почувствате толкова добре от информираността, която получавате.

Прочети още :Actualno.com

 

Коментирайте във Фейсбук
Close