fbpx

Три от най-благоприятните партньорства между зодиите

Защо се разбираме?

Любовта е химия и магия. А успешното партньорство – наука и изкуство. И повече второто. Миксът при всяка двойка е уникален, защото всеки човек е различен и иска и цени различни неща. Ще ви разкажа за три зодиакални комбинации, които са много добра идея и които съм наблюдавала лично.

 

РакСкорпион

И Ракът, и Скорпионът са водни знаци и се радват на емоционално, духовно и сексуално сходство. И двамата са задълбочени и загадъчни, обичат да изследват и да откриват другите и в този смисъл са си взаимно предизвикателство. Но истината е, че и двамата са дълбоко раними и недоверчиви и съкровеното им желание е да открият някого, с когото могат да бъдат себе си и на когото да имат пълно доверие. Връзката им крие предизвикателства, защото Скорпионът може да бъде рязък и отмъстителен, което наранява Рака, а Ракът – прекалено плах и неуверен, което вбесява Скорпиона. Но ако се научат да си говорят и да си прощават, те могат да се радват на дълбока и взаимна любов.

 

Лъв–Стрелец

Лъвът и Стрелецът също са представители на един и същ елемент – огъня. Те горят в своите планове, амбиции и идеи. Слушат се и се разбират, имат трезв и позитивен поглед върху живота, който дори да загубят за кратко, отново рано или късно бива възстановен. Те имат и реалистична и мъдра представа за хората около себе си, както и един за друг. И най-хубавото е, че обикновено приемат другия такъв, какъвто е, без да искат да го променят. Лъвът обича блясъка и разкоша и е щедър и любвеобилен партньор. Стрелецът го радва със своята искреност и общителност и с желанието постоянно да обменя информация и идеи. И двамата умеят да гледат в една посока и да постигат целите си с много честност, реализъм и усърдна работа.

 

Лъв–Телец

Комбинация ОГЪН-ЗЕМЯ. Двойката не е от най-лесните, защото Лъвът обича да е начело, а никой не може да заповядва на Телеца, който е пословично твърдоглав и се задвижва само когато сам реши. От друга страна, това може да е топло и земно партньорство, почиващо върху реализъм и ценене на едни и същи неща – уютен дом, труд и добра храна. Между тях ще прехвърчат искри, но ако основата на връзката е взаимно уважение и любов, няма да се стигне до пожари (освен от страст). Лъвът и Телецът си вярват и разчитат един на друг и по-добре не се и опитвайте да говорите на единия срещу другия – това е привилегия, запазена единствено за тях двамата и се използва честно, публично и с добър комедиен ефект.

 

Невена е завършила международни отношения, тя е учител и коуч. Големите й страсти са астрологията и номерологията. Тя обича да изследва човека и да търси и намира истинското и доброто във всеки. Което винаги я кара да се усмихва. Може да научиш повече за нея, както и да си поръчаш личен хороскоп на https://ginga-horoscope.com/.

Close