fbpx

Сродна душа според зодията (част втора)

В любовта всеки търси своята сродна душа. От каква се нуждаете вие според зодиакалния знак, вижте в следващите редове.

Зодия Везни – сродна душа, която да съчетава добър външен вид, интелект и увереност.
Представителите на тази зодия имат високи стандарти, когато става дума за любов.Те избират внимателно партньорите си. За дългогодишна връзка или брак биха искали да имат до себе си някого, който да съчетава в себе си добър външен вид, интелект и увереност.

За тях е важна физическата красота и естетиката. Биха се отегчили, ако човекът до тях няма гъвкаво мислене и не знае какво иска от живота.

Потенциални сродни души: Близнаци, Водолей, Стрелец и Лъв.

Зодия Скорпион – сродна душа, която да предизвиква в тях страст и да им помага да я съхранят.
Когато сте с представител на зодия Скорпион, трябва да знаете, че неговата любов е дълбока, интензивна и напълно безусловна. Но те се нуждаят от някого, който да ги предизвика. Идеалната сродна душа за Скорпионите е партньор с дълбоко мислене и въображение, но който не разкрива непременно всичките си карти наведнъж.
За тях е важно да има загадки и интриги и също така са безнадеждно привлечени от хора с интелект.

Потенциални сродни души: Риби, Дева, Козирог и Рак.

Зодия Стрелец – сродна душа, която да обича свободата и която не се опитва да ги промени.
Стрелците ценят своята свобода и независимост и не се нуждаят от партньор, който да се държи с тях като с притежание. Идеалната сродна душа за тях е забавна личност, обичаща живота, пътуванията. Партньор, който да ги вдъхновява, да ги приема с всичките им странности.
Възможни сродни души: Лъв, Водолей, Овен и Везни.

Зодия Козирог – сродна душа, която да излъчва стил, елегантност, да бъде лоялна и интересна.
Козирогът не се страхува да бъде придирчив, когато става въпрос за намирането на духовен партньор. Идеалната сродна душа трябва да ги плени с чар, стил, да притежава известна интелигентност и да може да разговарят на различни теми, но преди всичко тя трябва да бъде надеждна и лоялна.

Потенциални сродни души: Риби, Телец, Дева и Скорпион.

Зодия Водолей – сродна душа, която да е забавна личност, любяща и с кулинарни умения.
Водолеите искат да имат до себе си сродна душа, с която да се забавляват, да приключенстват, но и притежаваща чувство за хумор и остроумие. Ако може да накарате един Водолей да се смее, то значи наполовина сте го спечелили. Следва да му приготвите и нещо вкусно за хапване, да го поднесете подобаващо, защото представителите на тази зодия обичат хубава храна.

Потенциални сродни души: Везни, Овен, Близнаци и Стрелец.

Зодия Риби – сродна душа, която да притежава увереност, творчески ум.
Рибите живеят в техния си собствен свят и никога не приемат живота твърде сериозно или буквално. Идеалната сродна душа за тях е човек със самочувствие и способност да мисли извън рамките.
Повечето представители на зодията се нуждаят от някого, с когото да могат да се свързват емоционално и да комуникират по един дълбок и смислен начин.

Потенциални сродни души: Рак, Скорпион, Козирог и Телец.

Прочети още на: http://www.az-jenata.bg

Коментирайте във Фейсбук
Close