fbpx

Седмичен хороскоп за 6 – 12 август

Научете какво очаква всяка зодия тази седмица според нашата астроложка.

Овен

Тази седмица бъдете по-умерени на работното място. Оставете емоциите и погледнете фактите, такива каквито са. Нещата са доста благоприятни за вас и не е нужно да се изхвърляте толкова много. Личният ви живот има нужда от внимание. Уговорете си срещи с приятели, от петък вечерта до неделя не оставайте време, в което да сте сами. Поставете себе си и своите интереси на първо място без абсолютно никакви угризения. В края на седмицата може да получите обаждане от човек, за когото почти сте забравили. Не е нужно да бъдете злобни, но го върнете там, където му е мястото.

Телец

През тази седмица ще се наложи да се поизпотите. Имате много дела, които чакат да бъдат довършени. Не си и помисляйте да отложите нещо, започнато за следващата седмица. Рискувате да попаднете в омагьосан кръг. Не губете и време да мислите начини как да се измъкнете от някое задължение. Просто няма да се получи. Шансът ви за успех е сериозен, но няма да падне от небето. Във вторник нервите ви може да не издържат, но не се подавайте на тази слабост. Още в сряда вече ще сте набрали такава скорост, че ако я запазите може да успеете с всичко още до обяд в петък. През почивните дни обърнете внимание на вашите по-възрастни роднини.

Близнаци

През тази седмица ще сте истински пример за околните. Още в понеделник ще впечатлите всички с уменията си. Не си и помисляйте да се отпускате, тъй като погледите ще са насочени към вас и ще сте отговорни за примера, който давате. В сряда може да преживеете най-необикновената среща, която сте имали до момента. Не се опитвайте да блеснете, а наблюдавайте и трупайте впечатления. Всеки детайл ще има своето значение и важност. Добър ден за изясняване на отношенията ви с любимия човек е четвъртък. За петък си изберете занимание, до което не сте се докосвали преди. Не се страхувайте да експериментите.

Рак

Тази седмица спокойно може да действате в посока на обновяване на живота ви. Направете промяна във всяка област, за която се сетите и изпитвате желание. Може смело да сменяте цвета на косата ви, стаята, каквото ви хрумне. Идеи няма да ви липсват и намерете верни приятели, които да ви помогнат в замисленото. Не позволявайте да ви разколебаят, но може да се вслушате в някой добросъвестен съвет. Ако живеете сами и вечерите понякога ви измъчват значи е крайно време да си вземете домашен любимец. Приютите са пълни с прекрасни и самотни животни.

Лъв

Въпросите за решаване, свързани с възпитанието на децата, вече не могат да търпят отлагане. Не се срамувайте да потърсите специализирана помощ. Освен това се вслушайте в съветите на другите, които прекарват повече време с децата ви. Няма нищо страшно, но може да си спестите много главоболия ако реагирате адекватно сега. В здравословно отношение вече може да преминете на по-лека храна, но не се лишавайте от витамини, за да посрещнете предизвикателствата на дните. Опитайте се да мислите за децата си като за ваши приятели.

Дева

Тази седмица е добре да си направите някои изводи. В работата, за личния живот, приятелствата. Теглете смело чертата и не оставяйте това, което вече не работи, тегли ви назад или ви потиска по един или друг начин. Не се подавайте на съжалението – то никога не е било добър съветник. Сега ще може да бъдете себе си и ще имате много повече време за истински важните неща в живота ви. Благоприятният ефект от всичко това ще усетите още в петък. През почивните дни заминете извън града с любимия ви човек.

Везни

Тази седмица ще свършите работа, колкото за две седмици. Няма да има препятствие на пътя ви, което да ви спре или ограничи. Действайте с точно този размах, с който сте планирали. Съмненията и предразсъдъците оставете на страна и за някое друго време. В сряда не забравяйте, че не сте длъжни да давате обяснения на никого за действията си, особено ако не сте свързани с този човек. Предупреждавайте веднъж. В крайна сметка животът е прекалено кратък, за да бъде прекаран в низ от грешки. През почивните дни не оставайте в града и сами.

Скорпион

През тази седмица е много важно да се погрижите за себе си. Бъдете уверени в това, че претоварването не може да мине за ден –два. Ако не се чувствате добре – посъветвайте се със специалист. Следвайте стриктно препоръките и режима, които са ви предписани. Не се колебайте да помрънкате малко повече на любимия ви човек. Той ви обича и ще ви разбере. В петък ви очаква важна и приятна новина, която ще промени ежедневието ви през следващите няколко месеца. През почивните дни останете у дома с любимите ви занимания.

Стрелец

Тази седмица ви е дадена, за да покорявате върхове. Натрупали сте достатъчно опит и самочувствие, за да се държите като истински победители. Не се притеснявайте от учудените погледи, които може да срещнете. В крайна сметка хората се променят, когато израстват. Така е и вас. В личен план нещата също ще имат своето положително развитие, така че ще имате много поводи за празнуване през почивните дни, особено след заслуженото ви повишение.

Козирог

През тази седмица най-силното ви оръжие трябва да бъде съсредоточеността. Изкушенията ще са много, но е важно да останете верни на задълженията си в работата. Сега е важен период за вашето развитие и не бива да го пропускате. В сряда може да си дадете малка почивка, но наистина малка. В четвъртък борбата ще е най-силна. Призовете на помощ всички помощници, за които може да се сетите. В петък с чиста съвет може да напуснете офиса по-рано. Уговорете се с приятели и прекарайте вечерта, както ви душа иска. Събота и неделя, искате или не, ще ви трябват за почивка.

Водолей

През тази седмица заложете на подобряването на връзките ви с близките ви хора.В някои отношения е настъпило захлаждане, от което вие самите страдате. Няма нищо лошо в това да си признаете грешките и да се опитате да ги поправите. Може би ще ви се наложи да чуете някоя друга критика, но не може всичко да е в розови тонове. Важното е в края на периода ще излезете с възстановени отношения с важните за вас хора. Опитайте се да не повтаряте същите грешки.

Риби

През тази седмица е много важно да разграничите намеренията си от реално изпълнимите неща, които сте напълно в състояние да направите. Заемете се главно с това, което вече е започнато и му се вижда края. Всичко останало само ще разпилее силите и времето ви. Във вторник при решаването на бърз проблем се доверете на интуицията си и няма да сгрешите. В сряда избягвайте споровете най-вече с роднини. Четвъртък е добър ден, в който да изтъкнете постиженията си пред началството. В петък добре преценете силите си, тъй като още по-обяд може да се уморите. Почивните дни не си и помисляйте за работа.

Текст:https://www.iwoman.bg

Close