fbpx

Дневен хороскоп за 4 август

Овен

Днес може да чуете лъжи за себе си. Не бързайте да се обиждате, особено ако се разпознаете в някои от тях. Единствено – запазете достойно мълчание.

Телец

Ако усещате, че настроението ви е понижено се опитайте повече да си почивате и да водите по-активен физически живот. Все пак не прекалявайте с натоварването. Пазете се от случайни травми, които може да получите в края на деня.

Близнаци

Този ден е подходящ за козметични процедури и купуване на дрехи.Обърнете внимание на кожата си. Отделете време, за да посетете козметик или отидете на масаж.

Рак

Днес някакво събитие може да ви напомни, че имате работа за наваксване. Отделете поне малко време, за да ви е чиста съвестта, но не прекарвайте целия ден в работа.

Лъв

Днес ще е напълно нормално да се чувствате разсеяни и лишени от всякаква рационална мисъл. Разположете се удобно на дивана или където искате и гледайте в тавана.

Дева

Това е ден, в който да бъдете с децата си, отделете им повече внимание и да държите ситуацията в свои ръце. Не оказвайте, обаче, излишен натиск, за да не нарушите доверието им във вас.

Везни

Очаква ви примамливо бизнес предложение. Не отхвърляйте с лека ръка предложението, възможно е да ви донесе сериозни дивиденти.

Скорпион

Това е ден на възможности, които може да не забележите веднага. Обмисляйте добре това, което се случва около вас, за да може да реагирате в своя полза.

Стрелец

Този ден може да постигнете много в отношенията си с партньора ви. На практика имате шанса да се договорите за всичко и да бъдат приети само вашите условия.

Козирог

Това е ден, който трябва да посветите на грижа за здравето ви. Обличайте се топло и не си правете експерименти със студени напитки и храни.

Водолей

Днес физическото ви състояние ще зависи от настроението ви. Затова си създайте предимно положителни емоциите. Въпросите за решаване може да почакат.

Риби

Днес може да ви помолят за мнение, но най-добре се въздържете да го давате. В противен случай може да се намесите в нещо, за което по-късно ще съжалявате, че сте били въвлечени.

Текст:https://www.iwoman.bg

Close