fbpx

Седмичен любовен хороскоп за 13-17 август

Овен

Някои от представителите на зодията, които изживяват офис романтика, трябва да знаят, че тя може да се превърне в бедствие. Ето защо е добре вие да направлявате всеки флирт.

Телец

Когато става въпрос за любов, през тази седмица ще предпочитате да си затваряте очите, за да не виждате болезнената реалност. Финансови проблеми могат да нарушат хармонията между вас и половинката ви.

Близнаци

Звездите ви дават добри възможности за романтика. Бъдете търпеливи и не позволявайте на негативните емоции да нарушат романтиката ви.

Рак

Ако имате половинка до себе си, звездите показват, че тази седмица ще бъдете повече от подозрителни към любимия човек.

Лъв

Възможно е любимият човек да действа необмислено с общите ви средства или да премълчава нещо, свързано с тях. Поддържайте добра комуникация, за да следите нещата.

Дева

Ще има въпроси за решаване и ситуации, които е добре да не неглижирате. Подминатите недостатъци могат да се превърнат в сериозни проблеми между вас и партньора. Не позволявайте това да стане.

Везни

Ще се опитате да споделите чувствата си на някого, който окончателно ще ви отхвърли. Възможно е и да се намирате в тайна връзка, която не ви носи положителни емоции. Помислете добре дали заслужавате това.

Скорпион

През втората седмица на август не е добре да смесвате любовния живот със социалния. Най-добре е да разграничите срещите и да отдадете повече време на любовта. Ще се радвате за това ваше решение.

Стрелец

Ще имате нужда от подкрепата на любимия човек. Възможно е тя или той да не успее да ви помогне, защото преминава през труден период.

Козирог

Опитайте се да нямате нереалистични очаквания от половинката си. Може да се разминете в някои идеи или очаквания един към друг. Решете проблемите с нужната зрялост и ако грешката е във вас е добре да си признаете.

Водолей

Възможно е да сте похарчили повече, отколкото е било необходимо и любимият човек да види в това безотговорно отношение към парите.

Риби

Облачен ще бъде любовният климат и за Рибите. Възможно е с половинката да се подразните един друг. Запазването на мира невинаги е решение, особено когато започнете да изпитвате неприязън.

Текст:

Close