fbpx

Седмичен хороскоп за 13 – 19 август

Овен

Новата седмица е чудесно време за ново начало във всички сфери на живота. Докато останалите почиват – вие действайте. Точно тези занимания са глътката въздух, от която имате нужда. В личен план не правете резки промени и не насилвайте нещата. Спокойствието е необходимо, за да съберете сили и страст за следващите приключения, които ви очакват. В личен план не настоявайте прекалено да стане вашето. Всичко се случва, така както е необходимо.

Телец

В началото на новия период много от постъпките ви ще бъдат възнаградени, така че отворете сърцето си за добрини. Действията, насочени към близките ви ще пречистят мислите и ще ви помогнат да погледнете в по-светли тонове на живота и вие имате нужда точно от този заряд. Не се вглеждайте прекалено в различията между вас и партньора ви, особено ако чувствата са достатъчно силни. С времето недоразуменията ще се изгладят и забравят. През почивните дни бъдете внимателни в досега си с вода. Най-добре избягвайте такива места.

Близнаци

Това е седмица, в която да проявите повече кураж и увереност в себе си. Всеки има своите съмнения, но сега ги оставете на страна.  Ако сте обзети от силни чувства – доверете им се, не се страхувайте да бъдете изцяло открити и честни. Какъвто и да е отговорът от отсрещната страна може да бъдете горди със себе си, защото разкриването на чувствата изисква най-голямата смелост.

Рак

През тази седмица ви очаква служебен успех. Скокът в професионалното ви развитие е напълно логичен и очакван. Това ви дава повече свобода, защото с чиста съвест може да намалите активността си, оставайки реален наблюдател. Огледайте се на кого от колегите си може да дадете повече пълномощия, за да освободите дейността си за новите идеи, които нахлуват в главата ви. Средата на седмицата е момент, в който може да решите много от въпросите във връзката ви, но за целта ще трябва да се откажете от лидерската роля в нея.

Лъв

През тази седмица оставете съмненията на другите. Всичко ще се развива по най-добрия начин в личния ви живот, но за целта трябва да помогнете с повече положително мислене. Не мислете за лош развой на нещата – просто си го забранете. Бъдете коректни към колегите си, защото съвсем скоро може да ви се наложи да ги помолите за услуга. В здравословно отношение не подценявайте жегите и осигурявайте достатъчно течности на организма ви.

Дева

Това е седмица на приятелството и помощта от страна на вашите близки и приятели към вас. Още в понеделник позвънете на хора, за които сте сигурни, че ще може да ви помогнат и няма да ви откажат. Роднините, които до момента сте избягвали заради решаването на стар проблем, сега вече ще трябва да срещнете и да обсъдите нещата. Периодът е достатъчно благоприятен, така че всичко ще се развие в благоприятна посока- не се съмнявайте в това!

Везни

През тази седмица не допускайте чужда намеса в личните ви дела. Напълно сте способни да се справите по най-добрия начин. В средата на седмицата бъдете внимателни при подбора на думите, които използвате, тъй като без да искате може да предизвикате напълно излишен конфликт, след който да ви е необходимо много време, за да върнете нещата в предишното им положение. В края на седмицата ще получите примамливо предложение, което може да ви изкара от финансово затруднение. Опитайте се като начало да съчетавате и двете дейности.

Скорпион

Тази седмица може да осъществите всички начинания, които ще допринесат за развитието ви и ще ви донесат лична и финансова полза. В личния живот нещата може да се променят коренно в дните сряда и четвъртък. Не позволявайте да ви манипулират като предизвикват съжалението ви. Подобни методи никога не помагат на отношенията, а вие ще загубите ценно време.

Стрелец

В първите два дни от седмицата се опитайте да изпипате работата си до съвършенство. Единствената сфера, където сега е добре да се въздържите от действия е любовния ви живот. Колкото и да е голямо желанието ви към даден човек, ако и давате сметка, че няма да получите желаното – отминете. Не сте загубили нищо, за което да съжалявате, така че не правете компромиси със себе си. Ако толкова някой ви иска ще направи усилие и ще ви настигне. Вие сте дали прекалено много от себе си вече.

Козирог

През тази седмица може да получите интересно предложение за смяна на работата. Не се колебайте да разпитате настоятелно за всички условия, но най-вече да отстоявате своите изисквания. Ако нещо не ви устройва заявете ясно, че няма да направите отстъпки от желанията ви. Съгласете се единствено, когато всичките ви претенции бъдат удовлетворени.

Водолей

През тази седмица някой ще се опита да ви подложи на изпит, но няма да има никакво право на това. Може да отговаряте единствено пред вашата съвест. Не се колебайте да бъдете пределно ясни, за да не допускате подобен натиск върху себе си. В личен план не форсирайте нещата, за да не развалите баланса и хармонията в отношенията.

Риби

През тази седмица намерете време за всичко, което сте отлагали и може да ви накара да се чувствате приятно. Не си търсете оправдания, защото имате съмнения в себе си. Важното е да направите първата крачка, а след това нещата ще наберат очакваната скорост. В личен план обърнете внимание на децата и си спомнете времето, в което и вие сте били дете. Това „завръщане“ ще ви е от голяма полза. Очакват ви много приятни и незабравими мигове.

Текст:https://www.iwoman.bg

Close