fbpx

Начинът, по който правим секс, разкрива какви сме

Сексът е тема, която никога няма да ни омръзне. Животът ни, скрит от очите на другите, говори много за нас и това какви сме.

Секс на тъмно

Хората, които винаги правят секс на изгасени лампи и с малко светлина, колкото да не се контузят, са свити и притеснителни. Вероятно е да се срамуват от телата си и имат ниска оценка за себе си. Тези хора често са били тормозени в училище или вкъщи и ниското им самочувствие се дължи точно на това.

Шумен секс

Истински екстроверти, които не се срамуват от себе си, обичат да комуникират и са широко скроени. Това са хората, които не обичат да си стоят у дома, а обичат да излизат, да се забавляват и да срещат нови хора. Вярват в себе си и се уверени във всичко, което правят.

Винаги отгоре

Обичат да контролират както в леглото, така и в живота. Те са водещите фигури в една връзка и дават ясно да се разбере, че тяхната дума е закон. Малко са властни и това не се харесва на всички, за това трудно намират партньори.

Винаги отдолу

Хора, които и в живота не поемат инициативата. Чакат нещата да се случат сами и никога не са тези, които ще променят нещо. Свикнали са да им угаждат, имат добри възможности и за това никога не се трудят, за да постигнат нещо с цената на всичко.

Секс на фона на музика

Това са хора, които имат голямо въображение, мислят много за живота, наслаждават се на всяка крачка от него и винаги гледат от романтичната му и щастлива страна. Позитивни и много креативни личности, а освен това и изключително интелигентни.

Смяната на много пози

Изключително динамични хора, които не престават да търсят своето място в живота и никога не се спират пред нищо, за да направят промяната, от която имат нужда. Често сменят и партньорите, защото бързо им омръзват. Уверени и с високо самочувствие.

Една, две пози… стигат

Хора, които не обичат да експериментират с живота си. Хващат една линия и я следват от началото до края. Не обичат промените, не обичат приключенията и обикновено работят скучни професии. Имат малко по-ниска оценка за себе си и това ги спъва през целия им живот.

Страстен секс

Лидери! Това са хората, които обичат да взимат нещата в свои ръце. Не понасят скуката и винаги търсят нещо ново, което да ги разтърси. Това са много темпераментни хора, които пренасят страстта от живота… в леглото.

Спокоен и романтичен секс

Хората, които живеят, за да обичат. Животът им е най-пълноценен, когато обичат и биват обичани в замяна. Живеят за любовта! Тези хора са малко скучни в реалния живот, но освен това са много земни и добри. Романтичният секс е огледало на романтичната им душа.

Текст:www.actualno.com

Close