fbpx

Мъжко момиче

Нека се уточним- мъжко момиче не означава мъжествена жена. Мъжкото момиче притежава женственост и сексапил, но и малко от типично мъжките привички, което всъщност кара мъжете да хлътнат до уши по мъжкото момиче, с което излизат.

Да ви наричат мъжко момиче си е чист комплимент. А, за да ви излезе това име, навярно сте от онези готини жени, които пият бира с приятелите на мъжа си, падат си по екстремните спортове, обичат риска, предпочитат забавни мъжки компании, отколкото кифленски разговори с жени, притежават прословутия за мъжете състезателен характер, мразят диетите и си хапват на корем, като в същото време поддържат страхотна форма (нали са спортни натури). Или иначе казано, мъжкото момиче си е жена мечта за всеки мъж.

Но не оставайте с впечатлението, че мъжкото момиче е мъжкарана, изгубила сексапила си. Тя носи рокли, но обича и по-удобните дънки, тениска, кецове и раница, гримира се, но не прекарва час пред огледалото, определено си пада по парфюми и не разчита на естествения аромат (като доста мъже, например), знае как да се държи, когато й кавалерстват, но не търси мъжка помощ при всяко малко препятствие.

Мъжете обожават мъжките момичета и истински се гордеят, ако имат такова до себе си. Дори приятелите им тайничко им завиждат, защото мъжете, чиято половинка е мъжко момиче, са обвързани, но не и вързани– излизат по мъжки, понякога се прибират по-късно, имат своето време за мъжки забавления и винаги се връщат с усмивка при мъжкото си момиче. А понеже тя е толкова готина, нямат нищо против, дори настояват, тя да излиза по мъжки с неговите приятели. Всеки мъж обича да се хвали с постиженията си в живота, а едно мъжко момиче си е основателна причина за гордост.

Текст:Ели Йорданова/http://intimno.rozali.com/

Close