fbpx

Необвързана на 30? И какво от това!

Ако вече сте изживели три десетилетия от живота си, но продължавате да не сте намерили Мъжа – това не е причина за паника или пък депресия. Дори напротив!
Необвързана на 30? И какво от това!
Нормите и правилата, наложени от обществото, могат да бъдат много потискащи. Още от малки децата са вкарвани в „матрицата”, която започва с детската градина, преминава през училището, гимназията и университета. Всичко завършва с намирането на подходяща работа, подходящ партньор и създаването на семейство.

Ако случайно даден човек „изостава” в някое от горепосочените неща, на него му се вменява чувство за вина. За това, че не върви наравно с другите, за това, че нещо с него определено не е наред.

По тази причина много дами, които все още са необвързани след 30-тата си година се чувстват зле и сами наричат себе си „стари моми”.

Истината обаче е малко по-различна. Много жени съзнателно избират да не скачат в несигурни отношения, само за да се впишат в нормите на обществото и да имат мъж до себе си. Както се казва: „По-добре сама, отколкото неправилно придружена”, нали?

Ето и какви са плюсовете и достойнствата на една все още необвързана 30+ годишна жена:

Тя притежава богат житейски опит

Няма значение дали той е свързан с кариерата, връзките или двете заедно. Колкото повече опит притежава човек, толкова по-правилни решения взима, базирайки се на него. Разбира се, винаги може да се допуснат грешки. Но една жена, прехвърлила 30-те, много по-добре може да прецени дали си струва да създаде семейство с даден мъж или не.

Добави описание

Тя знае коя е

Преди човек да започне да обича някой друг, той трябва да се научи да обича себе си. Една 30-годишна жена, която все още няма сериозна връзка и семейство, със сигурност се е научила да обича своята личност, дори и своите недостатъци. Когато човек познава индивидуалността си, това му дава самоувереност. А какво по-привлекателно от една жена с достатъчно самочувствие?

Тя се чувства комфортно със своята сексуалност

Всеки човек има различни предпочитания по отношение на секса. 30-годишната жена отлично знае какво ѝ харесва и какво не ѝ допада в леглото. Тя се чувства уверена гола, защото е приела своето тяло такова, каквото е то. За нея е важно да намери мъж, на когото не само да доставя удоволствие, но който да ѝ отвръща със същото. Тя не би направила компромис с това.

Тя знае какво иска

Една 30-годишна жена има много по-малка толерантност към неща, с които представителките на нежния пол не трябва да се примиряват по отношение на мъжете. Тя е наясно с качествата, който един стойностен мъж е необходимо да притежава и не е склонна на компромиси с това.

Тя може да се влюби отново

Вероятно в миналото си една 30-годишна жена е преживявала една или повече големи любови. Хубавото е, че пред нея стои възможността отново да лети на крилете на любовта, да се влюби и да усети невероятното чувство на „пеперуди в корема”.

Добави описание

Тя знае как да получи това, което иска

Лошият опит на изминалите години е научил тази жена как да се държи, как да показва своя интерес и как да се бори за това, което желае. 30-годишната жена няма време и желание за игрички на любовния фронт – тя действа като една пораснала и зряла личност и изисква същото от отсрещната страна.

Тя е независима

30-годишната жена е подредила живота си по начин, по който да не зависи от някой мъж. Тя е голямо момиче, което знае как да се грижи само за себе си. Независимостта може и да плаши момчетата, но не и истинските мъже.

Текст:Милена Алексиева/http://intimno.rozali.com/

Close