fbpx

Месечен хороскоп за Юли 2018

Овен

През този месец устойчивост и сила ще ви дава общуването с близките и разширяването на комуникацията с други хора. Какъвто и проблем да се появи той ще  той ще може да бъде решен благодарение на разумни преговори и готовност за компромис. Първите 10 дни от месеца служебните пътувания ще доведат до дълготрайни положителни резултати. Ако планирате почивка през юли нека тя да бъде кратка и не много далечна. Добре е да отложите отпуската за следващия месец. Средата на периода е време за упорита работа, благодарение на която да затвърдите служебните си позиции. Замествайки някого качествата ви може да станат по-забележими от началниците и това да спомогне за издигането ви в работата. Последната декада на юли е време за спокойствие. Избягвайте промените, сега имате нужда от стабилност. Наслаждавайте се на хармонията която цари във връзката ви.

Телец

През юли ще преливате от енергия. Най-добре е да насочите силите си в активна почивка, опознавайки нови предизвикателства и спортове.  Прекалената енергичност в работата ви по-скоро ще ви създаде проблеми, отколкото да ви е от полза. Сега нямате нужда от нови предизвикателства на работното място. Най-добре не предизвиквайте съдбата. Средата на месеца е добър период за самостоятелните представители на знака да потърсят своята половинка.  Не се спирайте пред нищо в търсенето на любовта. Пътувайте, посещавайте непознати места, за да внесете свежа струя въздух в живота си. Последните дни на юли са подходящи за анализ на финансовото състояние и планиране на бюджета.

Близнаци

Юли ще бъде истински горещ месец за представителите на знака Близнаци. Със сигурност няма да ви е скучно, тъй като непредвидени събития ще изникват едно след друго. Много е важно да бъдете предпазливи в първите дни на периода. Пазете се от финансови спекулации и мошеници. Не носете големи суми пари в себе си, както и скъпи вещи. Средата на месеца може да ви подведе с невярна информация. Не бързайте да взимате решения без да сте проверили всички факти и обстоятелства. Последните дни на юли ще ви донесат желаното спокойствие. Това е най-подходящото време за почивка. Изберете тихо и спокойно място без особени предизвикателства.

Рак

Юли ще ви дари с пълна кошница възможности за положителни промени в живота на представителите на знака Рак. Използвайте началото на периода за служебни цели и сключване на изгодни сделки. Не щадете сили и време постигането на целите ви. В средата на месеца е вашето време за почивка, като най-добре не си поставяйте предизвикателства. Заложете на повече тишина и сън. Ще имате нужда от тях, за да възстановите силите си след силното начало на месеца. Краят на юли ще ви запознае с нови хора, с които ще имате шанса да създадете успешно бизнес партньорство.

Лъв

Този месец няма да ви пожали. На хоризонта ще се появят изкусителни бизнес възможности, които няма да ви е лесно да подминат. В продължение на няколко дни ще се наложи да съчетавате приятното с полезното и е напълно възможно това да доведе до чувство за изтощение. В средата на месеца направете така че да си откраднете няколко дни пълноценна почивка. Не предприемайте промени в личен план, защото това ще ви изтощи допълнително. Връзката ви е спокойна и това не винаги означава че е скучно. Наслаждавайте се на това което имат. То никак не е малко.

Дева

Това е месец, в който ще може да се погрижите за себе си. Намалете работното темпо, никой не очаква героични постъпки от вас. Най-подходящото време за почивка е в средата на месеца. Най-добре планирайте посещението на няколко места, разнообразявайте обстановката, за да натрупате, колкото се може повече различни впечатления, които да се превърнат в незабравими спомени. В личен план ви очакват приятни изненади. Неочаквано събитие може да развали някои от плановете ви, но това ще ви донесе само радост и щастие. Периодът е подходящ за въвеждането на нов хранителен режим и умерена физическа дейност.

Везни

Това е месец на активни промени в личен и служебен план. Пред вас изникват възможности, които би било глупаво да пропуснете, но ще изисква подсилено вложение на време и ресурси от ваша страна. Тази внезапна промяна може да предизвика недоволство от страна на партньора ви. В никакъв случай не отстъпвайте от желанията си, а се опитайте да балансирате ситуацията, така че всеки да е доволен. Много скоро трудът ви ще даде първите си плодове и партньорът ви ще се убеди в правотата ви. Проявете търпение до настъпването на този момент.

Скорпион

Това е месец за любовни приключения и постижения. Съдбата ще ви срещне с човек много различен от вас, но който ви привлича неудържимо и въпреки различията не може да спрете  да копнеете за него. Махнете лупата, с която се вглеждате в различията и недостатъците и се оставете на течението на любовта, което ще ви доведе към щастието. Много скоро ще усетите, че непривичната ситуация ви носи повече щастие, отколкото притеснение. Веднъж отпаднали страховете ви ще освободят място за това, което винаги сте търсили.

Стрелец

Юли ще изиска от представителите на знака Стрелец да бъде по предпазливи, отколкото е характерно за един от най-горещите месеци. Бъдете внимателни в това, което правите и най-вече в общуването си с близките и любимия човек. Ваше категоричност по даден въпрос може да обиди някого и развалянето на отношенията да създаде ненужно напрежение. Преди да кажете нещо си помислете как бихте се почувствали ако адресата на думите  сте вие. В средата на периода се погрижете за здравето си – не правете компромиси с хигиената и излагането на слънце. Избягвайте храненето на места със съмнителна хигиена. В края на месеца ще ви доскучае и сами ще потърсите по-сериозно занимание. Не се спирайте, ако ви се работи.

Козирог

Докато останалите са уморени и с нетърпение очакват почивката си вие ще сте изпълнени с непреодолимо желание за работа. Много добре знаете кога е точният момент да изпъкнете и да вложите повече енергия, за да изпреварите конкуренцията. Използвайте първата половина на месеца за активна работа, търсене на кадри и вложения. След това обаче е добре да си дадете почивка, тъй като разсеяността може да доведе до грешки. Тогава може да си позволите далечно пътуване и запознанства с нови хоризонти и непознати светове. Краят на месеца е добре да помислите за продължаване на образованието ви и повишаване на квалификацията.

Водолей

Първите 10 дни от месеца ще изискат от представителите на знака Водолей да бъдат сдържани в своите разходи. Все пак е добре да дадете малка част от приходите си за благотворителност.  Средата на месеца е подходящ период за постигането на служебни цели. Не робувайте на предразсъдъците, че щом лятото е в разгара си работата трябва да остане на заден план.  Вероятно това ще бъде най-ползотворните период през годината, така че не стойте със скръстени ръце. Последните дни на юли може да посветите на почивка, свързана с подобряване на здравословното ви състояние. Анализирайте нещата, които ви ядосват и се опитайте да елиминирате тяхното влияние върху вашата психика.

Риби

През юли ще имате шанса да довършите неща, с които  се борите повече време от обикновено. Дори да ви се струва невъзможно, ще може да се справите с всички предизвикателства, но това ще изисква повече усилия последователност от ваша страна. В средата на месеца ще имате изобилие от свободно време, което ще се изкушите да запълните с непознати за вас дейности. Нека предпазливостта бъде на първо място и не предприемайте рисковани действия. Това е време, в което да се придържате към златната среда. Краят на юли ще ви предложи служебно предизвикателство, което би било глупаво да подминете.

Текст:https://www.iwoman.bg

Коментирайте във Фейсбук
Close