fbpx

Седмичен любовен хороскоп за 2-6 юли

Ето какво очаква всяка зодия в любовен план тази седмица.

Овен

Седмицата е подходяща да организирате малко бягство само за вас и любимия човек. Ще ви предстоят и семейни събирания.

Телец

Ако отскоро сте във връзка, сега е моментът да представите половинката си на близките ви. Ще усещате хармония и ще се чувствате сигурни.

Близнаци

Възможностите за вас са безкрайни тази седмица! В зависимост от това в каква посока ще наклони везните, такива събития ще привлечете.

Рак

Най-накрая ще съберете смелост да говорите за нещо, което премълчавате от дълго време. Бъдете дискретни и обмислете добре доколко може да се доверите.

Лъв

Звездите ще ви донесат нови социални възможности, които със сигурност ще доведат до положителни промени в любовния живот. Повече излизания, повече приятели, по-голямо разнообразие.

Дева

През тази седмица ще бъдете магнит за противоположния пол и съвсем няма да се стеснявате да използвате това в своя полза.

Везни

Готови сте да разширите вашите романтични хоризонти. След вторник ще бъдете отворени повече за емоционална връзка, от колкото за физическа.

Скорпион

Бъдете внимателни с финансовите решения, засягащи общия бюджет и отделете повече време за романтика.

Стрелец

Двамата с партньора може да сте готови да обърнете нова страница и да промените динамиката на връзката си към по-добро.

Козирог

Тази седмица ще започнете да обръщате повече внимание на любовта и връзката ви. Това ще ви помогне емоционално да се свържете с вашата половинка.

Водолей

Ще ви се наложи да положите малко повече усилия и да бъдете по-социални. Комуникацията ви „куца” и това може да доведе до недоразумения.

Риби

Луната ще окаже положително влияние и върху любовния живот на Рибите. Това ще ви позволи да се отворите към партньора по начин, който е отвъд физическата привързаност.

Текст:https://iwoman.bg

Close