fbpx

Любовен уикенд хороскоп за 7-8 юли

Научете какво очаква в любовен план всяка зодия през уикенда.

Овен

През този уикенд ще трябва да стимулирате любовния си живот. В неделя може да откриете романтиката при най-невероятни и странни обстоятелства.

Телец

Романтиката около Телците е свързана по някакъв начин с дома. Възможно е да правите общи планове с любимия човек за общо съжителство или ремонт.

Близнаци

Обвързаните Близнаци ще имат възможността да се отърват от някакъв страх, свързан с връзката им или да разрешат някакъв спор.

Рак

Ще попаднете в критична или стресова ситуация, в която всеки един от вас ще има възможността да разбере колко силна е любовта на другия.

Лъв

Дайте всичко от себе си в любовта. Усилията ви ще бъдат възнаградени.

Дева

Този уикенд може да ви донесе много промени в любовен план, затова бъдете готови. За някои Деви настъпва момент за раздяла.

Везни

Неочаквани, но щастливи ще са събитията в любовта. Можете да бъдете приятно изненадани с романтична вечеря или пикник сред природата.

Скорпион

Химията между вас и половинката ви ще бъде наистина вдъхновяваща. Ще се чувствате приповдигнати и готови за нови емоции.

Стрелец

Романтиката може да бъде свързана с духовни и интелектуални занимания през почивните дни. Йога практики, посещение на манастир или храм, настолни игри – мислете в тази насока.

Козирог

Обвързаните Козирози ще имат възможността да преосмислят своята връзка. Ако чувствата ви по някакъв начин са наранени, най-вероятно ще обмислите прекратяване на взаимоотношенията.

Водолей

Комуникацията между вас и любимия човек ще върви повече от гладко. Очаквайте приятни разговори, романтични изненади или обяснение в любов.

Риби

Възможно е да направите преоценка на любовта и да осъзнаете, че емоциите, които влагате, не си струват. Ако нещо ви тревожи, говорете открито с половинката си.

Текст:https://www.iwoman.bg

Close