fbpx

Ако той е решил да си тръгне…

Той не е този, който е изчезнал. Той просто е решил да не остава. Тръгнал си е и няма нужда да дава обяснения. Каквато и да е била причината, независимо дали искаш да знаеш, или не, не чакай отговори. Приеми го така, както е.

Ако той е решил да си тръгне, не го е направил, за да те нарани или да те накара да се чувстваш недостатъчна. Ти си ценна и твоята стойност не може да бъде определяна от никого, освен от теб самата. Уроците, които сърцето ти ще научи, са по-важни от несигурностите, които ще имаш заради неговото тръгване.

Дори да е решил да си тръгне, той също е дал част от себе си, дори това да е било просто времето, прекарано заедно. Ти си била част от неговия живот и това никой не може да го промени.

Но не гледай към миналото с розови очила, защото ще боли повече, от колкото си мислиш. Приеми реалността, поеми дълбоко дъх и го остави да се тръгне не само от живота, а и от съзнанието ти. Изпрати го с добро. А сега вземи своя свят в шепа, разшири го и остави всички красиви неща да ти се случат.

Текст:https://www.iwoman.bg

Close