fbpx

Късметлийски ден очаква една зодия на 10 юли

Овен

Този вторник се опитайте да надминете себе си. Вече е изчерпан запасът от извинения и нямате никаква пречка да положите усилия да преминете на едно ново по-високо ниво.

Телец

През този ден бъдете сигурни в успеха си, дори самите вие да се съмнявате в него. Много е важно партньорите ви да не усетят вашите колебания. Късметът ще е на ваша страна.

Близнаци

Този вторник е подходящ ден за финансови операции.  Подхождайте разумно  и искайте само това от което действително имате нужда. Не се лакомете.

Рак

Този вторник може да се почувствате поуморени, макар че все още е само началото на работната седмица. Затова вечерта направете процедури, които да отнемат умората ви. Дали това ще е вана или просто по ранно лягане вие ще изберете сами.

Лъв

През този ден някой ще ви подскаже, че искате прекалено много от него. Спрете се още в началото, за да не се стигне до грозен конфликт и влошаване на отношенията.

Дева

Ако сте на морето не си правете експерименти със здравето и сигурността ви. Пазете се от слънцето и не си мислете, че морето е до колене. Вечерта внимавайте с храната.

Везни

Склонни сте да преувеличавате силата на някои събития. Някакво недоразумение ви е объркало и ви кара да се чувствате несигурни. Премислете ситуацията добре и ще видите че няма нищо фатално в нея.

Скорпион

Не искайте от другите това, което самите вие не сте готови да им дадете. Отношенията са двустранен процес и се развиват добре, когато двама души в тях са равнопоставени.

Стрелец

Посветете деня на избор на нови дрехи. Това е ден, в който ще сте умерени в желанията си и ще имате реалистична представа за начина, по който изглеждате и искате ли изглеждате.

Козирог 

Очаква ви среща със стар приятел. Преди да се хвърлите с предложения за съвместно прекарване на вечерта все пак се вгледайте внимателно дали човекът отсреща иска същото. Няма нищо лошо в това да отложите срещата.

Водолей

През този ден може да ви се стори, че от вас се иска прекалено много. Истината е, че дълго време сте си почивали. Сега е време да наваксате и да се докажете.

Риби

Този вторник направете някои от нещата, които прекалено дълго отлагате. Хубаво е това да бъдат дейности, които ви доставят удоволствие. Не отлагайте и започването на процеса на работа по тях.

Текст:https://www.iwoman.bg

Коментирайте във Фейсбук
Close