fbpx

Седмичен любовен хороскоп за 9-13 юли

Овен

През тази седмица може да възникнат конфликтни ситуации между вас и партньора ви и това да промени коренно пейзажа във вашата връзка.

Телец

Новата седмица ще даде тласък на вашите магнетизъм и увереност и ще ви помогне по-лесно да върнете химията във връзката си.

Близнаци

Имате нужда от романтика с любимия човек, за да избягате от хаоса във вашия живот. Периодът е подходящ за планиране на кратко пътуване.

Рак

Социалният живот на Раците ще се превърне в истинска въртележка от чувства и емоции. Много приятни изненади чакат представителите на знака през новата седмица.

Лъв

Ще се чувствате спокойни да споделите най-дълбоките си фантазии с вашата половинка. Не се страхувайте да говорите, защото е много вероятно и вашият партньор да разкрие пред вас своите копнежи.

Дева

Ще имате възможност да разнообразите както социалния, така и интимния си живот. Просто не се оставяйте по течението, а поемете контрол над връзката си.

Везни

Уви, няма да се чувствате щастливи във връзката си. Независимо дали сте готови или не, изисква се промяна. Действайте, за да привлечете положителната енергия в живота си.

Скорпион

Романтиката през тази седмица ви е гарантирана. Ще усещате хармония и чувственост с всичките си сетива.

Стрелец

След вторник вниманието ви ще се фокусира повече върху работата и здравето и няма да бъдете на особено любовна вълна.

Козирог

Влизате в период на затвърждаване на отношенията си. Седмицата е идеална, за да започнете да поправяте стари грешки и да водите задълбочени разговори.

Водолей

Ако все още не сте запознали приятеля си със семейството, сега е моментът. Като цяло, седмицата е благоприятна за сериозни стъпки.

Риби

Голям романтичен потенциал има и за Рибите. Ще ви бъде лесно да общувате с любимия човек.

Текст:https://www.iwoman.bg

Close