fbpx

Кои са най-добрите любовници според зодията

Cигурно ти се е случвало да се чудиш кои знаци от зодиака са най-страстни и се представят най-добре по време на секс. Зодията оказва голямо влияние както на характера на човек, така и на сексуалността му.

Виж кои са най-добрите любовници според зодията:

Зодия Овен – за да ви е хубаво в леглото, ти трябва да си покорна и разкрепостена. Мъжът Овен е непредсказуем, затова е много вероятно постоянно да ти прави неочаквани изненади. Той е самохвалко, но има причина за високото му самочувствие. Ако гаджето ти е Овен, трябва да си готова на импулсивност в леглото. В ежедневието той е доста дипломатичен и добър с представителките на нежния пол. Приятелят ти няма да очаква от теб повече отколкото ти ще му позволиш. Повечето жени се поддават лесно на чара на мъж Овен. Може да се каже, че представителите на тази зодия са много отдадени като любовници. Той ще продължи да прави необходимото за твоето благоразположение и няма да загуби интерес към теб след като за пръв път правите секс, напротив!

Зодия Рак – мъжът Рак е сред най-чувствените представители на мъжкия пол. Жените, които имат гадже Рак, много добре знаят, че те винаги им обръщат достатъчно внимание и никога не се държат хладно с тях. Ако един Рак те обича, това си личи отдалеч. Той ще те обсипва с мили думи и ще се грижи за теб. Ако ти пренебрегваш това, което той прави за теб, напълно възможно е връзката ви да не потръгне. Той не само, че те ухажва, но и ще ти даде възможност ти да ухажваш него, което показва, че ти има доверие. В леглото мъжът Рак ще направи всичко, за да сбъдне сексуалните ти фантазии. Той ще запомни всичките ти ерогенни зони и ще наблегне на тях, за да ти достави максимум удоволствие. Мъжът Рак никога няма да те кара да правиш нещо насила по време на секс, колкото и да му се иска да експериментира.

Източник: teenproblem.net

Close