fbpx

Една зодия я очаква невероятен ден на 7 юли

Овен

Това е ден за пълен релакс, не си поставяйте препятствия за преодоляване. Още в началото ще разберете, че това съвсем не е по физическото ви настроение. Посветете се на книгите.

Телец

Денят ще ви завари неподготвени за това, което ви е приготвил. Може да се бунтувате колкото си искате, но каквото трябва да се случи – ще се случи.

Близнаци

Тази събота ще трябва да се справите с някои задължения. Ако вложите повече творчество, както вие си знаете, ще видите, че изобщо не е толкова тази дейност, от която бягате толкова дълго.

Рак

Тази събота бъдете самото търпение и посрещайте всичко с усмивка. Много по-лесно ще ви бъде да се впуснете в всеобщата еуфория, вместо да вървите срещу всички – поне днес.

Лъв

Днес ще получите обаждане от ваш приятел. Бъдете напълно искрени с него. Не бавете срещата. Не бягайте от меланхолията на спомените, съвсем бързо ще се смени с радостта от срещата ви.

Дева

Денят ще представи в нова светлина ваш приятел. Може да бъдете изненадани, но не бързайте да съдите. Всеки си има своите недостатъци, както и причините да ги крие.

Везни

Днешният ден може да ви изненада с много изисквания, насочени към вас. Дали не сте давали прекалено много съвети? Следващият път бъдете по-малко претенциозни към останалите.

Скорпион

Изкуството е това, което ще ви извади от лошото настроение днес. Не се подавайте на разрушителни мисли, защото те ще се обърнат първо към вас. Пожелайте всичко най-хубаво и на онези, които не харесвате.

Стрелец

Тази събота може да си пожелаете немислимото. Дали ще се изпълни или не е толкова важно. Важното е да сте на гребена на вълната. Вечерта не си уговаряйте ангажименти, тъй като може изненадващо да ви поканя на парти.

Козирог

Денят може да ви предложи ново занимание, към което да подходите с цялото си сърце. Направо започвайте да мислите как ще разпределите времето си, за да успеете да му обърнете повече внимание.

Водолей

За да се справите със ситуацията трябва да признаете пред себе си как точно изглеждат нещата. В противен случай ще се въртите в собствената си фантазия и ще ви е трудно да намерите правилния изход.

Риби

Денят ще ви изненада с приятно посещение от страна на ваш роднина. Не се притеснявайте дали у вас е подредено. Бъдете естествени и открити към човека. Това е най-важното.

Текст:https://www.iwoman.bg

Close