fbpx

Една зодия ще се ВЛЮБИ в хороскопа за 19 юли

Овен

Съветът на ваш познат може да бъде от решаващо значение за вас. Нямате особено добро мнение за човека, но този път има защо да обърнете внимание на мнението му.

Телец

Днес ще получите изкушаващо служебно предложение. То обаче може да ви коства отказ от почивка и прекалено много стрес. Помислете добре преди да приемете.

Близнаци

Днес не се хвърляйте веднага в предложение за сътрудничество. Идеята може да ви се струва добра, но целта никак не е ясна за сега.

Рак

Днес бъдете по-критични към себе си. Напълно способни сте да приемете всички служебни оферти, които ви се предлагат. Мнозина ви завиждат.

Лъв

Денят е подходящ за всякакъв вид спекулации. Лесно ще може да убедите околните в невинността си, както и за това да ви се гласува доверие.

Дева

Бъдете честни със себе си и поемете по пътя, който на вас ви харесва. Достатъчно угаждахте на другите, сега е вашето време.

Везни

Днес не се преуморявайте. Грижата за здравето е най-важното нещо и не го пренебрегвайте заради служебни задължения.

Скорпион

Днес не се оставяйте на завистта. Това, което имат другите често ни се вижда повече, но истината е, че не дооценяваме притежаваното от нас.

Стрелец

През този ден бъдете внимателни при боравене с остри предмети и ножове. Освен това се въздържайте се от процедури, свързани с донорство и кръвопреливане.

Козирог

Това е ден, в който ще усетите неистова жажда за промяна. Докато не сте се отказали направете първите стъпки решително.

Водолей

Днес може да си позволите повече неща при пазаруване. За да сте сигурни, че сте уцелили правилната покупка, заложете на зеления цвят в по-светлите му оттенъци.

Риби

Днес е добър ден за раздяла с вредните навици. Оправдания има много, сега ще имате сили да откриете истинската причина за промяната.

Текст:https://www.iwoman.bg

Коментирайте във Фейсбук
Close