fbpx

Един ден ще се влюбя и ще живея в Париж…

… ще сбъдна мечтите си. Един ден, аз знам!Ще живея в Париж, Милано или Лондон. Ще бъде трудно в началото, ще се уча на търпение, но ще знам, че всяка крачка си струва. Ще си намеря работа, ще се запозная с нови хора и малко, по малко ще се почувствам като у дома си.

Ще се влюбя. В красив и висок непознат. Ще ми разбие сърцето и ще се науча да не обичам красивите, а добрите. И тогава ще се влюбя в мъж, който има добро сърце. Ще ме е страх в началото,  но той ще ми покаже, че светът никак не е страшно място, когато имаш подкрепа и още едно сърце, което да бие за теб.

Ще спестяваме, ще работим много и макар и понякога да спорим, винаги ще бъдем заедно.

Ще си купим дом, ще го боядисаме в светли цветове и малко, по малко ще градим всичко заедно от нулата. Ще се науча да готвя, да бъда търпелива и да уважавам човека до себе си.

Той ще работи много, аз ще работя много, но винаги ще намираме време един за друг.

Ще пътуваме из целия свят, ще сбъдваме мечта, след мечта и никога нищо няма да приемам за даденост, а винаги ще помня колко съм се трудила, за да съм спокойна.Ще работя това, което обичам. Може би не веднага, а след години, но ще успея да намеря път към мечтите си и ще го направя, знам това.

Ще съм вдъхновена, ще се чувствам жива и ще правя дните си значими.

Един ден ще се влюбя и ще живея в Париж.

И никога няма да се откажа да мечтая. Започвам от днес…

Close