fbpx

Дневен хороскоп за 17 декември

Овен

Тази неделя спазвайте дистанция от хора, с които знаете, че не може да „мелите брашно“ заедно. Не ви трябват подобни предизвикателства. Самите може да се поставите в ситуация, която да ви навреди.

Телец

Тази неделя не бързайте да признавате чувства, които сте изпитали на скоро. Колкото и да сте убедени в себе си, допуснете дори малка вероятност за това скоро да сте на друго мнение.

Близнаци

Пътуването към самите вас ще е интересно и образователно. Отдавна не сте оставали насаме със себе си и е добре да сверите часовника. Ще се учудите приятно на промените, които ще установите.

Рак

Деня ще ви предизвика към промяна. Изобщо не се двоумете да се разделите с нещо, което само ви връща назад. Пригответе се да посрещнете различни новата година.

Лъв

Тази неделя може да помислите какво наистина е крайно време да изхвърлите от вещите, които толкова ви пречат, но все ви е жал. Действайте с размах.

Дева

Тази неделя може да спечелите ново приятелство. Това няма да е човек, с когото се разбирате по всички теми и точно това ще е най-интересното.

Везни

Опитайте се да реагирате различно в семеен спор. Това ще изненада партньора ви приятно и може да намали поводите за караници значително.

Скорпион

Денят предполага мързелуване, каквото е характерно за един почивен ден. Ако го комбинирате с нова книга, може да спечелите и нови усещания и знания.

Стрелец

Всичко ново е добре забравено старо, така че не се прехласвайте прекалено по хрумване, което ви е осенило. Опитайте се на първо време да не му давате гласност.

Козирог

Не се опитвайте да се представяте за перфектни, никой не очаква това от вас. Нещо повече – ако покажете повече земни качества ще спечелите още приятели.

Водолей

Не всички препятствия да големи, а днешното е направо мъничко камъче, което просто може да вземете в ръка и да хвърлите зад себе си.

Риби

Тази неделя се пропускайте умереното физическо натоварване. Ако диетата не ви е любимото занимание гимнастиката ще трябва да я замести достойно.

Прочети още :© Actualno.com

Коментирайте във Фейсбук
Close