fbpx

Голяма изненада за една зодия на 21 март

Овен

Тази сряда опровергайте мита за вашето твърдоглавие и покажете, че то може да бъде градивно и отстъпете в името на истината. А и ще е добре за имиджа ви.

Телец

Този ден допуснете нещо ново в живота си. В работата ви ще се наложи да проявите максимум толератност спрямо мнението на ваш колега, което ще се различава от вашето.

Близнаци

Днес е крайно време да прогледнете за истината на ситуацията, в която се намирате. Приемете действията на хората, такива каквито са и не си правете излишни илюзии.

Рак

Очаква ви реализирането на успешна сделка. Опитайте се да вземете цената, която искате, но и бъдете готови на компромиси.

Лъв

Денят ще ви покаже една по-интересна част от света. Не бързайте да си правите изводи преди да сте видели нещата от всички страни.

Дева

Тази сряда ще си навлечете неприятности ако решите да коментирате всичко, което се изпречи пред погледа ви. Може да го направите, но наум.

Везни

Това е ден, в който трябва да действате бързо. Имате достатъчно натрупана информация, така че 50% интуиция и 50% рационалност ще ви свършат страхотна работа.

Скорпион

Това е ден, в който да свалите летвата за себе си, а и за другите. Няма смисъл да си поставяте излишни препятствия и да създавате трудности там, където ги няма.

Стрелец

Перфектното изпълнение на нещата изисква наличието на всички компоненти. Не че някой го иска от вас, но вие имате претенциите да е така.

Козирог

Денят ще ви завари в приповдигнато настроение. Интересното ще дойде от другите, така че им дайте шанс за изява, а вие трупайте информация.

Водолей

Този ден ще ви изпревари. Това е знак, че губите прекалено много време в размисли. Дошъл е моментът да действате бързо и решително.

Риби

Това, което ви притеснява може да се реши много бързо. Необходими са минимални усилия от ваша страна, но последователност в действията ви.

Close