fbpx

Годишен хороскоп за 2018 – Риби

Започналата промяна през изминалата година ще продължи с пълна сила и през 2018-та или поне не се колебайте да продължавате в същия дух. Склонните сте да се измъчвате от съмнения, но сега може да сте сигурни, че сте поели в правилната посока.

Януари посветете на подреждането на личния ви живот. Само така ще се чувствате максимално уверени и ефективни, за да продължите напред.

Февруари е месец, в който да обмислите следващите си стъпки. Хубаво е да начертаете ясен график и да се опитате да се придържате поне към половината неща в него.

Март може да обърка плановете ви, но Късметът със сигурност ще е на ваша страна. Възможно е да попаднете в напрегнати ситуации. Възпитайте търпението и такта у себе си, за да се справите с тях.

Април ще ви даде глътка пролетен въздух в буквален и преносен смисъл. Някои представители на знака може да преоткрият човека до себе си и връзката ви да премине на следващото, по-сериозно ниво.

През май е добре да залегнете над учебниците. Винаги има още неща, които не знаем или качества, които може да усъвършенстваме.

Лятото ще е трудно за планиране, но със сигурност ще изобилства от приятни изживявания. Почивките ви, най-вероятно, ще са спонтанни, но това няма да намали удоволствието ви от тях.

През август може би ще се наложи да се ангажирате с повече дейности в офиса, заради повечето почиващи в този период.

През септември и октомври ви очаква промяна в обстоятелствата, която ще промени всекидневието ви. Няма да ви е лесно да свикнете с нея, но със сигурност това ще се дължи на по-високо ниво в развитието ви, на което ще преминете.

Ноември е добър месец за самоусъвършенстване и търсене на най-подходящия начин за вас да релаксирате. Информирайте се за нови методики, но спазвайте внимателно инструкциите при изпълнението им.

Последният месец на 2018 година ще е отражение на времето преди него. Склонните сте да изпадате в меланхолия, но този път се заловете за това да създадете със собствените ви ръце подаръците за вашите близки и приятели.

Ето кои планети ще са ретроградни през 2018 година:

Меркурий – периоди на ретроградност през 2018 година

от 23 март до 15 април;

от 26 юли до 18 август;

от 17 ноември до 6 декември

По законите на астрологията в тези периоди е добре да не планирате далечни пътувания, провеждането на сериозни преговори, закупуването на техника.

Венера – период на ретроградност през 2018 година

От 6 до 16 ноември

В периода на ретроградност на Венера е добре да избягвате започването на спорове в семейството и изобщо всякакви ситуации, за които е ясно, че може да доведат до конфликт. Много добре премисляйте думите и действията си. Не започвайте любовна връзка през този период.

Марс – период на ретроградност през 2018 година

от 27 юни до 27 август

Този период повишава риска от изострянето на всякакъв вид конфликти, както между отделните хора, така и на ниво общество и държави.

Прочети още : © Actualno.com

Коментирайте във Фейсбук
Close