fbpx

Голяма ИЗНЕНАДА за една зодия в хороскопа за 30 декември

Овен

Тази събота си отваряйте очите на четири, да не изпуснете късмета си. Много вероятно е да се спънете в него, но потопените в мислите си да не го забележите.

Телец

Започнете с намислянето на новогодишните желания, като много добре прецените дали в действителност имате нужда от повечето. Бъдете здрави!

Близнаци

Стар приятел мисли за вас и все не ви остава време да се видите. Не пропускайте да му се обадите поне, а защо не и да си насрочите една бърза среща през Нова година.

Рак

Запазете чувството на изпълнилите ви положителни емоции. Това е тонът, който трябва да спазвате през последните дни на тази година, за да го продължите в новата.

Лъв

Денят предполага отпускане и съкровени моменти за мечти. Дайте воля на фантазията си и визуализирайте това, което искате да ви се случи.

Дева

Денят ще ви изненада приятно с обаждане на стар приятел. Помислете как може да наваксате изгубеното време и си обещайте скорошна среща с него.

Везни

Денят може да ви завари с хъс за работа. Сега няма как да осъществите идеите си, но може да ги разпишете и да си направите график за действие.

Скорпион

Положителното ви отношение към нещата и хората ще дадат своите плодове. Не се съмнявайте в това. Днес ще получите изкушаващо предложение.

Стрелец

Пътуването назад във времето не носи кой знае какво. Отделете си време за почивка, за да може да се разходите дълго и да се откъснете от меланхолията.

Козирог

Обещайте си… каквото искате. Ако успеете да изпълните поне три неща, ще сте истински герой. Имайте повече вяра в себе си и обстоятелствата ще се променят във ваша полза.

Водолей

Тази събота ще е вълшебна. Очаквайте преживявания, които не сте имали до момента. Не реагирайте, не говорете, само наблюдавайте и се наслаждавайте.

Риби

Денят ще ви предложи новост. Не бъдете прекалено скромни. Имате шанса да станете съществена част от това преживяване.

Прочети още :© Actualno.com

Close