fbpx

Влюбете се в мъж, който ви помага да излекувате сърцето си

Влюбете се в някого, който ви избира уверено, както вие него. Обвържете се с човека, който повдига духа ви, когато нещата станат трудни, с човека, който се бори да оправи нещата, когато реалността стане тeжка и обезкуражаваща.Влюбете се в някого, който вижда раните в сърцето и душата ви и не само избира да остане, но да бъде до вас и да ви помогне да ги излекувате. 

Не спирайте да търсите мъжа, който приема както тъмнината, така и светлината във вас. Който иска да бъдете най-добрата версия на себе си, който ви напомня колко сте силна, когато се чувствате безпомощна

Влюбете се в някого, който не ви кара да се чувствате трудна за обичане. Дайте сърцето си на този, който не ви нарича слаба заради дълбоките ви чувства, който обожава нежното същество, което сте, и се бори да ви защити.

Влюбете се в някого, който ви предизвиква, който ви вдъхновява да мислите и чувствате. Влюбете се в някого, който възпламенява дивото във вас.Влюбете се в някого, който ви уважава заради това, че се променяте, защото разбира, че това означава, че растете.

Влюбете се в някого, който ви обича не само заради това, което сте, а заради тази, която имате потенциала да бъдете. Никога не се примирявайте с по-малко. Продължете да търсите, защото този мъж си заслужава. Продължете да учите за себе си, да се борите за сърцето си. Продължете да растете и да разцъфвате, да откривате нуждите си.

Когато настъпи правилното време, ще се влюбите в някой, който ще оцени всичко, което имате. С него ще си паснете така, както дори не сте си представяла.

Текст:iwoman.bg

Close