fbpx

Ако не полага усилия за тези неща, не е мъжът на живота ви

Все още не съществува машина, с която да виждаме бъдещето, но има някои неща, които могат да ви подскажат дали връзката ви с мъжа, с когото излизате, ще продължи дълго и дали той е правилният човек за вас. Всичко зависи от това дали полага усилия за следните неща…

1. Той трябва да полага усилия, за да планира срещи. Той не трябва да очаква вие постоянно да изкачате с идеи. От време на време, той трябва да ви води на ресторант или да купува неща, които смята, че ще обичате.

2. Той трябва да полага усилия, за да отговаря на съобщенията ви. И трябва да помни да ви казва къде е и какво прави. Това е най-лесният начин да се изгради доверие. Ако той винаги е отворен с вас, тогава няма причина да се съмнявате в него.

3. Той трябва да полага усилия, за да флиртува. Няма значение дали излизате от години. Той никога не трябва да приема любовта ви за даденост, а трябва да се опитва да ви спечели, макар че вече сте негова.

4. Той трябва да полага усилия да достигате до оргазъм. Не трябва да го получавате всеки път, по през повечето пъти. Това означава, че трябва да има много любовна игра и орални ласки.

5. Той трябва да полага усилия да спестява парите си. Ако честно иска да прекара остатъка от живота си с вас, той трябва да се подготви за бъдещето. Той трябва да може да устои на желанието да изхарчи всичките си пари за алкохол и забавления, а да спестява заедно с вас за собствен дом.

6. Той трябва да полага усилия, за да ви накара да се чувствате като основна част от живота му. Той трябва да ви споделя какво се случва в работата му. Да ви кани с приятелите му. Да ви кара да се чувствате важна.

7. Той трябва да полага усилия да се разбира добре с приятелите и семейството ви. Не трябва да ходи на брънч с майка ви, но трябва да се държи с уважение към всички, дори и вашият баща да се държи малко грубо с него. Той трябва да дава най-доброто от себе си, за да направи добро впечатление.

8. Той трябва да полага усилия, за да достигате до компромиси. Ако двамата не сте на едно мнение по даден въпрос, това не трябва да свършва със скандал, при който само единият печели. Трябва да намерите решение, което да е в полза и на двамата.

9. Той трябва да полага усилия да чисти и готви. Вие не сте неговата майка. Той не трябва да разчита на вас, за да правите всичката домакинска работа вместо него.

10. Той трябва да полага усилия, за да изглежда добре. Не трябва да носи костюм и вратовръзка на всяка среща, както вие не трябва да носите прилепнала роля. Но той поне трябва да изглежда прилично.

11. Той трябва да полага усилия, за да се поддържа здрав. Ако ви очи, той ще се грижи за себе си, за да може двамата да живеете дълго и щастливо.

12. Той трябва да полага усилия, за да ви направи щастлива. Трябва да смята, че вашата усмивка е най-красивото нещо в света и да иска да я вижда колкото се може по-често.

Тескт:iwoman.bg

Close