fbpx

Kaк да… придвижиш колелото на флирт историята напред

Мини минното поле без поражения.

Тангото на първите няколко срещи е сладко и опасно, и силно драматично. Най-малкото защото няма формула колко стъпки напред и колко назад се правят. Ето как да не настъпиш партньора си по кокалчетата.

НЕ СТОЙ В НИСЪК СТАРТ
„Когато кажеш“, „Както ти е удобно“… ако си винаги на разположение, нищо чудно другата страна или да изгуби интерес, или да свикне да не се съобразява с твоята програма. Още нещо: ако винаги инициативата за срещи е твоя, няма да се налага той да те вписва в списъка с ангажиментите си. Защото ти сама се вместваш там – при това, срещу компромиси на всяка цена.

ИГРАЙ ЗА ПОБЕДА
Победителите винаги изпъкват на общия фон, защото са самоуверени и знаят какво искат. Дръж се така, сякаш е невъзможно да не те харесат и оценят по достойнство. Знай собствената си цена. Когато вярваш в способността си да постигнеш щастлива развръзка, успехът ти е в кърпа вързан.

НЕ РОБУВАЙ НА МИТОВЕ
Не чакай три дни, за да му звъннеш. Не изчислявай на коя среща е най-благопристойно да си легнете. Не се прави на цинично скептична, когато той заговори за любов на втората вечеря. Изобщо забрави общоприетите митове, заслушай се в сърцето си и… напиши свои.

БЪДИ СЕБЕ СИ
Няма смисъл да се опитваш да се представяш за нещо, което не си. 1. Защото това отнема много усилия и рано или късно ще ти омръзне. и 2. Защото мъжете имат безпогрешен радар, с който улавят кога една жена играе театър. И това определено не ги очарова.

„АЗ ОБОЖАВАМ ДА ПЪТУВАМ, А ТОЙ Е ДОМОШАР.“
Хора всякакви на този свят. Включително такива като твоята душица, действащи на принципа: „Защо да ходя там, когато си ми е добре и тук?“ В този случай опитай да разпалиш духа към приключения, дремещ у всеки от нас. Покажи му сайтове на мястото, което искаш да посетите, и му разкажи факти, които биха го заинтригували (наличието на картинг писта например). Ако и това не помогне, мини на план Пе: приятелска екскурзия.

Вземи-му-акъла-съвет
ТРЯБВА ЛИ ДА ГОВОРИШ ЗАД ГЪРБА МУ?
Това, че комплиментът отваря мъжките сърца, е супер изтъркана истина. Знаеш ли обаче кой е най-добрият комплимент? Ами, този, произнесен зад гърба му. Например, докато говориш по телефона с приятелка и усетиш, че той е в стаята, й разкажи за страхотния ресторант, в който те е завел. Или докато той е в пробната за дрехи, небрежно подхвърли пред продавачката: „Уф, не мога да преценя какво да вземем! Всичко му стои страхотно!“
текст към снимка: „Пред неговите мускули Жан Клод ван Дам ряпа да яде!“

Отключи емоциите му с въпроса: „Коя страна би искал да посетиш?“

Текст:cosmopoiltan.bg

Close