fbpx

9 предимства да бъдеш сама

Да бъдеш сингъл не е просто статус във Facebook, а и начин на живот. Притежанието на свобода да израстваш и да се превърнеш в човека, който искаш, а не в това, което трябва. Ако сте на мнението, че липсата на партньор е свобода, а не проклятие, насладете се на 10-те предимства, които ви предлагаме. По-ниският социално-икономически статус е свързан с по-висока степен затлъстяване1. Имаш изключителната възможност да отговаряш и разчиташ само на себе си. Няма опасност да останеш разочарован или предаден.

2. Преоткриваш собственото си самочувствие. Усещаш своята емоционална стабилност и увереност. Щастието ти не зависи от друг и е изцяло твоя грижа.

3. Можеш да се превърнеш в човека, за който винаги си мечтал. Без съображения и притеснения, без обяснения и извинения.

4. Споделяш емоциите си с всички и оставяш сърцето си отворено към целия свят. Имаш възможността да прекарваш повече време с приятелите си. Да създадеш по-силна емоционална връзка, която да ти достави щастието и сигурността, от които се нуждаеш.

5. Имаш цялото време на света да изследваш себе си. Емоционалните, професионалните и социалните си умения.

6. Само ти решаваш как да използваш времето, енергията и пространството около себе си. Не се притесняваш да излизаш и да приемаш всякакви интересни покани за срещи и приключения.

7. Не се налага да правиш компромиси и да губиш себе си във взаимоотношенията с партньора.

8. Разполагаш самостоятелно с финансовите си средства. Не се притесняваш от недостига им, тъй като сам изчисляваш предвидените и непредвидените си разходи. Ще откриеш колко пестелив си всъщност.

9. Ще осъзнаеш, че сингъл статусът не е чак толкова лошо нещо.

© Actualno.com

Close