fbpx

9 знака, че той наистина ви обича

Не е тайна, че мъжете и жените изразяват любовта си един към друг по много различен начин.

Много често, когато той е готов да покаже публично близостта и загрижеността си към вас, означава, че за него вече сте специална. Той има нужда от повече време да обмисли ситуацията преди да се впусне в нея, но щом го направи, бъдете сигурна, че наистина има чувства към вас.

Ето и 9 знака, които ще ви подскажат, че наистина ви обича.

1. Отбелязва и мисли, че сте красива, дори в най-лошия ви вид. За истински влюбения мъж дори несъвършенствата ви са привлекателни.

2. Винаги ви слуша внимателно. Когато наистина ви обича, ще забележите, че не забравя какво сте му казали и се вслушва във вашите съвети. Помни малките детайли и дори когато не очаквате изпълнява някоя ваша препоръка.

3. Когато прави жертви в името на вашето щастие. Щом направи промени в плановете си, бъдете сигурна, че вие сте на първо място в живота му. Ако той жертва собствения си комфорт за вашия, значи сте специална за него.

4. Ако той спори с вас, не е защото желае да се скарате, а тъй като иска да намери правилното решение и да стигнете до единодушно мнение за даден спор.

5. Да се бори постоянно за любовта ви е изключително голямо доказателство, че той държи на вас и последното нещо, което би искал, е да се разделите.

6. Подкрепя ви и се гордее с това, което сте. Винаги е готов да ви помогне, за да постигнете целите си, защото ви обича и това да ви вижда усмихната го прави още по-щастлив.

7. Няма страх да покаже слабостта си. Ако ви обича, не би се притеснявал да покаже страха от загубата ви.

8. Уважава и цени семейството и приятелите ви. Това означава, че държи на вас и знае, че тези хора са важна част от живота ви.

9. Забелязва и следи внимателно кое е нещото, което харесвате по време на секс, за да е подготвен и да не останете незадоволена. Иска да получите максимално удоволствие от секса и е готов на всичко това да се случи.

Close