fbpx

9 ЖЕНИ, КОИТО ДАВАТ ПЕРФЕКТНИЯ ОТГОВОР НА ВЪПРОСА „ЗАЩО СИ САМА?“

Има нещо, до болка познато на всички необвързани жени по света, което е в състояние на мига да вгорчи деня им, и това е въпросът: „Защо не се виждаш с никого?“ Всъщност, този въпрос би трябвало да си го задава единствено и само жената. Просто не е ваша работа, нали разбирате?

Ето 9 жени и техните брилянтни 9 отговора на същия този въпрос:

1. Дженифър Лопес, 45 г.: „Първо трябва сама да се почувствам цяла.“

003
снимка: wallvan.com

Романтичните връзки на Дженифър Лопес с Бен Афлек и Марк Антъни научиха Дженифър, че преди да може да бъде щастлива в една връзка, трябва да се научи да бъде щастлива сама със себе си, със собствената си личност. Тя сподели пред HuffPost Live, че след раздяла е важно да се научиш, че ти си си достатъчен, дори и без партньор. Точка.

2. Даян Кийтън, 69 г.: „Митът за старата мома е пълен боклук!“

002
снимка: wallpapers.website

Даян Кийтън иска да разруши този стереотип веднъж завинаги. Тя никога не се е женила. Даян отправя предизвикателство към всички, според които сама жена, след определена възраст, не може да бъде истински щастлива с живота, който води, в сравнение с жената, която е омъжена.

3. Минди Келинг, 35 г.: „Нямам нужда някой друг да се грижи за моите нужди и желания“

0004
снимка: hdwallpapersinn.com

Актрисата от хитовия американски сериал „Офисът“ беше известна с това, че обича да ходи по срещи. Пред изданието Good Housekeeping обаче тя споделя, че е придобила нова самоувереност и вече не е обсебена от идеята да намери „единствения“.

4. Рашида Джоунс, 39 г.: „Всъщност, аз не се чувствам като неудачник.“

0007
снимка: hdwallpapersos.com

След всички филмчета на Дисни кое момиче не мечтае за своя принц? През 2014 г. обаче актрисата Рашида Джоунс сподели пред Guadian, че не чувства като провал това, че не е сбъднала детската си мечта за принца от приказките.

5. Тейлър Суифт, 25 г.: „Просто искам да изживея, колкото е възможно повече приключения.“

001
снимка: fanpop.com

След като си спечели славата на жена, която сменя мъжете като носни кърпички, Тейлър Суифт реши да си почине от срещи и да се порадва на свободата си. Пред Telegraph тя сподели, че, запълвайки времето си с работа и приятели, никога не се е чувствала по-щастлива.

6. Риана, 27 г.: „Нямам много време, което мога да предложа в момента на един мъж.“

005
снимка: fanpop.com

В скорошно интервю за UK Screen Риана подкрепи вижданията на милиони жени, отдали се на кариерата си. Интересното е, че Риана очаква мъжът да се съобразява с нейния график, а не обратното. Чухте ли, дами?

7. Емилия Кларк, 28 г.: „В природата ни е да се грижим за някой друг… за сметка на самите себе си.“

006
снимка: hdwallpaper.nu

Името на актрисата нашумя покрай ролята й на Денерис Таргариен в „Игра на тронове“.
Според последни проучвания 4 от 10 жени в развитите общества са основният приносител на финанси в семейството. В същото време, 83% от жените се занимават с домакинската работа ежедневно (сравнено с 65% при мъжете). Ето защо не е изненада за никого, че жените компеят за време, което да посветят само на себе си. Да си необвързана означава да имаш цялото време, от което се нуждаеш. Именно това е посланието на Емилия Кларк.

8. Шейлийн Удли, 23 г.: „Станах най-добрия си приятел.“

0008
снимка: notrecinema.com

Миналата година Шейлийн сподели пред Huffington Post, че след раздялата й с първия й приятел, за известно време се е отказала от срещите. Както много необвързани жени, и тя е осъзнала, че сама може да й е приятно и забавно и че не задължително винаги да разчита на друг човек, за да се чувства добре.

9. Мае Уитман: „Единственото неудобство да си сама е, когато трябва да убиеш буболечка.“

0009

Актрисата Мае Уитман признава, че й е приятно да бъде сама. Единствено борбата с буболечките я притеснява. Но всеки проблем си има решение, нали?

Така че, скъпи дами, не обръщайте внимание на многозначителното повдигане на вежди, когато кажете, че сте необвързани. Не си слагайте на сърце хапливите забележки, нито уж загрижените коментари на вашите познати. Бъдете щастливи такива, каквито сте! Чувствайте се важни такива, каквито сте! Радвайте се на живота такива, каквито сте!

Посвещава се на всички необвързани жени!

източник: mic.com
превод: Gnezdoto
Close