fbpx

8 неща, които иска предпазливото момиче от един мъж

Тя не допуска всеки до сърцето си, защото знае, че то е крехко и го пази, за да не бъде разбито. Предпазливото момиче иска да бъде обичано, но също така тя държи на следните неща:

1. Последователност

Тя иска да знае, че не казвате нещата само спонтанно. Иска да има доверие във вас, че няма да се промените на следващия ден или да си тръгнете, веднага след като тя започне да изпитва чувства.

2. Внимание

Предпазливото момиче винаги се опитва да крие истинското си лице и как се чувства всъщност, но ако й обърнете достатъчно внимание, може да й е по-лесно да се отвори пред вас, тъй като ще знае, че искате да стигнете до същността й.

3. Честност

Тя е предпазлива, тъй като е била лъгана повече пъти, отколкото можете да си представите. Тя иска истината, дори ако тя боли, тъй като това е единственият начин, по който ще свали гарда си. Иска да бъдете честен с нея, особено за чувствата си.

4. Увереност

Тя не иска големи жестове, за да докажете, че ви е грижа за нея, но иска да бъде сигурна, че стоите зад малките неща, които правите всеки ден. Като случайните съобщения, питащи я за деня й, или помненето, че има важна служебна среща, или просто да я изведете навън, когато е имала лош ден. Тя иска да знае, че стоите до нея.

5. Сигурност

Тя иска да знае, че е в сигурни ръце. Не говорете с нея, ако го правите също с още 10 момичета, не й казвайте, че я харесвате, ако не искате връзка с нея, и не я подвеждайте, ако не сте готови. Предпазливото момиче иска да се чувства сигурна, знаейки, че е единствената и че вие имате сериозни намерения към нея.

6. Разбиране

Тя иска да разберете от къде идва и защо държи на малките неща. Иска да знаете, че нейните страхове идват от разделите й и нейният защитен механизъм има за цел да я предпази от това да бъде наранена и разочарована отново. Иска да разберете нейната болка – да разберете сърцето й.

7. Действия

Тя винаги ще гледа какво правите, отколкото какво казвате. Ще следи за сигнали в поведението ви, а не във вашите съобщения. Тя е научила по трудния начин, че думите са лесни, а действията никога не лъжат.

8. Добра битка

Тя иска да се борите за нея. Иска да положите повече усилия, ако не покаже всичко наведнъж, да се ровите по-дълбоко, да се доближите до нея, дори ако се опитва да ви отблъсне и да бъдете до нея, дори ако ви кара да си тръгнете. Иска да е сигурна, че я желаете дори да знаете, че е трудна за обичане.

Close