fbpx

8 момента във връзката, които мъжете запомнят

Колкото и да си мислиш, че първите моменти не оставят отпечатък и върху гаджето ти, това не е така. Е, добре, може и да не помни първата ви целувка, но не е нарочно. В неговата глава има други по-важни събития, които оставят отпечатък в съзнанието му.

1. Първият път, когато не се чувства странно в компанията на родителите ти.

Не е невъзможно той да се чувства комфортно в компанията на родителите ти първия път, когато ги види. Но шансът това да се случи клони към отрицателно число. В мнозинството от случаите, първите НЯКОЛКО срещи са придружени от неловки разговори, изпотени длани и избягване на погледи. Но първият път, когато той се почувства наистина на място в компанията на родителите ти е изключителен момент за него. Той дори не трябва да се чувства като част от семейството. За него е достатъчно, че може да се държи естествено, а не сковано.

2. Първият път, когато ти е изпратил съобщение, без да се притеснява.

Това се случва сравнително рано във връзката, но си е голяма работа. Често хората слушат съвети от приятели за това как се играе играта, наречена „връзка“. „Не й пиши твърде рано“ или „Не й пиши твърде късно“ или „Не слагай усмихнато личице, защото…“ Глупавите инструкции го карат да се чувства притиснат и изнервен, ето защо за него е истинско облекчение, когато в един прекрасен ден ти напише нещо по чата и натисне „изпрати“ без следа от притеснение дали не е сгрешил с текста или времето на изпращане.

3. Първият път, когато правите секс.

8 момента във връзката, които мъжете запомнят

По очевидни причини, той ще помни страстния момент за доста дълго време. Бъди сигурна, че сцените от първото ви сексуално преживяване ще се въртят из главата му в тежки моменти. Той ще ги използва като средство за медитация – толкова са важни за него.

4. Първият път, когато не сте правили секс, след като вече сте правеща редовно секс двойка.

Това е също толкова важен спомен, колкото и предишния. В началните фази от връзката, вие не можете да се отлепите един от друг. Или мислите за секс, или тъкмо ще правите секс, или… е, правите секс в момента. Но първият път, когато сте излезли на среща, която не е завършила със секс накрая, е основополагащ момент във взаимоотношенията ви. Той разбира, че държи много на теб и не му пука, че точно тази вечер няма да му се получи.

5. Първият път, когато наистина си му липсвала.

Има разлика между това да му се иска да си около него и дълбоко, истински да му липсваш. Той може да иска да те вижда по-често дори след само една среща. Но първият път, когато искрено се затъжи заради отсъствието ти го тряска в главата (или пък му прошепва), че значиш повече за него, отколкото си е мислел до момента.

6. Първият път, когато разбере какво значат множеството емоджита, които си му пратила.

8 момента във връзката, които мъжете запомнят

Е, това може да му отнеме години. Но разгадае ли изпратеното от теб, той се чувства като най-великия дешифровчик на кодове.

7. Първият път, когато не се е притеснявал, че трябва да те впечатли на среща.

Първата, втората и дори третата среща изискват доста… позиране от страна и на двама ви. Както ти искаш да оставиш добро впечатление, така и той. Вади хубавите дрехи. Придържа се към теми за разговори, които няма да го изложат. Тези първи срещи са напрегнати до пръсване. Но когато осъзнае, че може да се отпусне покрай теб – уау! Не че не е бил себе си преди това. Просто е бил себе си, но вътрешно е откачал при всяка твоя реплика или поглед.

8. Първият път, когато наистина си представи бъдеще с теб.

Ако те харесва достатъчно, за да отиде на повече от една среща с теб, то той вижда някакво близко бъдеще във взаимоотношенията ви. Но първият път, когато го осени мисълта, че желае нещо дългосрочно му действа зашеметяващо… и запомнящо се. Може да се случи по време на някой ваш по-задълбочен разговор или когато се гушкате на дивана. Може да е заради нещо, което си казала или начина, по който си го погледнала. Независимо от конкретната причина, когато разбере , че желае бъдеще с теб, той напълно се променя.

Close