fbpx

8 знака, че той е (сериозно) хлътнал по теб

Първо, трябва да се разшифроват всички пластове на съобщенията, които си пишете и кога го правите – той или ти писа първо? Какво си казахте? На този етап, изглежда, че играете изкусна партия шах.

Всеки от вас може да се прави на недостъпен, защото наистина е такъв или пък не иска да изглежда, че е прекалено заинтересован.

Колкото и да се опитват да се правят на готини и недостъпни, мъжете издават своето възхищение с някои дребни признаци. Приканваме те да им обърнеш внимание, за да си спестиш много време и нерви, прекарани в математически анализи за поведението му

1. Завършва срещата докрай.

Може да ти се струва логично – да останат до края на срещата е въпрос на възпитание за повечето хора. И все пак – ако той не става от масата на всеки 15 минути, за да провежда „спешни“ телефонни разговори, нещата явно вървят добре.

2. Иска да се виждате по-често само двамата.

Когато мъжът, с когото излизаш предпочита да се виждате само двамата, вместо в компанията на група приятели, значи му е комфортно да остава насаме с теб и иска те опознае повече. Една от мъжките тактики за избягване на скучна среща е да викне приятелско „подкрепление“.

3. Удължава срещата.

Срещата е към края си, а той иска тя да продължи? Вече може да почнат да ти се привиждат такива картинки.
Срещата е към края си, а той иска тя да продължи? Вече може да почнат да ти се привиждат такива картинки.

Предложението да отидете някъде след вечерята (не у тях, обаче) – да се разходите, да изпиете по коктейл или да си купите сладолед – е солидна индикация, че този мъж те вика на „бис“. Няма какво да се съмняваш – той иска да види накъде отиват нещата и го постига, като прекара с теб още час.

4. Предлага втора среща в края на първия.

Понякога мъжът може така да се развълнува към края на първата среща, че да не успее да се сдържи и да те покани на втора. Разбира се, едва ли ще го направи по средата, обикновено това се случва при раздялата ви. Тук има само една малка уловка – някои мъже го казват, за да изглеждат дружелюбни и приятелски настроени, но това е рядкост. Имай едно на ум, все пак.

5. Приятелското отношение след срещата.

Ако си направи труда да ти пише няколко часа, че му е било приятно да прекара време с теб, значи със сигурност те е харесал. Иначе щеше да побърза да се прибере вкъщи, да си сипе една бира и да изтрие спомена за теб от съзнанието си. Разбира се, не бива да се паникьосваш, ако той не се чуе с теб веднага след това. Възможно е да се страхува и да иска да изчака до сутринта.

6. Кове желязото, докато е горещо.

Ако не искаш да се тормозиш и наистина го харесваш, вземи нещата в свои ръце и му пиши първа. Не се ли съгласи пак да се видите, отпиши го и това е. Без драма.
Ако не искаш да се тормозиш и наистина го харесваш, вземи нещата в свои ръце и му пиши първа. Не се ли съгласи пак да се видите, отпиши го и това е. Без драма.

Тук идва интересната част, свързана с точката по-горе. Той може и да не ти пише няколко часа след срещата, но ако не го направи в следващите няколко дни, това е лош знак. Ентусиазираният мъж ще се свърже с теб в рамките на това време – той няма да рискува. Може и да не те попита за втора среща, но просто ще иска да поддържа разговор с теб.

От друга страна, независимо дали не се е свързал с теб или ти праща отвлечени съобщения в продължение на седмица, в които няма и помен от покана, това означава, че не е заинтересован. Ако не искаш да се тормозиш и наистина го харесваш, вземи нещата в свои ръце и му пиши първа. Не се ли съгласи пак да се видите, отпиши го и това е. Без драма.

7. Постоянство.

Когато започнеш да се виждаш с някого и още не сте установили, че няма да се срещате с други хора, важно е да установиш дали сте на една страница. Това означава да разговаряте и да си устройвате редовни срещи. Постави му по-висок стандарт от това дали ще се видите (евентуално) през уикенда. Колко пъти ти се е случвало да излизаш с някой в продължение на седмици и нещата да се разсъхнат постепенно, докато той съвсем не изчезне от живота ти? Честността е ключът, ако си търсиш нещо сериозно. Имай предвид, че няма как да проведеш сериозен разговор с него, ако не сте излизали поне месец. Но мине ли месецът, помисли как да подходиш.

8. Планира спонтанни, нетрадиционни срещи.

Лежерното съобщение, което ти праща, че има малко свободно време следобед и би искал да те изведе на кафе, е огромен знак. Той ти дава яснота, че този човек мисли за теб дори във времето, когато не сте си уговорили предварителна среща. Обръщай внимание, когато той те кани да правите малки неща заедно, например да се разходите в парка. Той прави още една стъпка да те опознае по-добре и да ти покаже, че иска да те види по което и да е време.

Има огромна разлика между внезапното съобщение „искаш ли да дойдеш у нас довечера“ и „хайде да се разходим за половин час, близо съм до офиса ти“. Между двете покани няма нищо общо. Едната ще ти се понрави, ако си търсиш случайно увлечение, но оглеждаш ли се за сериозно – отговори на втората.

Последен съвет

Използвай горните индикации като насоки. Всяка връзка е различна, но ако не си сигурна как се чувства човекът срещу теб, няма да те заболи директно да го попиташ.

Текст:http://www.cosmopolitan.bg

Close