fbpx

8 знака, че те обича, дори да не го казва

Много често връзките са изпълнени с обърквания и несигурности. Като хора ни е присъщо понякога да се съмняваме в парнтьорите си. Това може да се дължи на несигурност или погрешна комуникация, но няма как да го отречем.

Ако и ти се чудиш дали си с правилния партньор, дали той те обича истински, може да го разбереш от тези 8 знака. Ако прави тези неща, дори да не го казва, той те обича, защото делата понякога значат повече от думите.

1. Иска да прекарва време с теб

Той не си намира всякакви оправдания, за да не се видите, а напротив – иска да прекарвате всяка свободна минута заедно.

2. Уважава те

Той те цени като човек и уважава желанията ти.

3. Държи се кавалерски

Малките жестове като отварянето на вратата или помагането за обличането на палтото всъщност показват какъв мъж е. Той не прави тези неща заради егото си, а защото това е природата му и иска да те кара да се чувстваш като дама.

4. Честност

Ако някой го е грижа наистина за теб, той ще се старае винаги да бъде честен, защото знае, че доверието е важно за една връзка.

5. Не е егоист

Когато някой наистина обича някого, той никога не поставя себе си преди своята половинка. Той винаги е готов да се откаже от желанията и нуждите си, ако тези на неговата партньорка са по-важни в момента.

6. Не играе мръсно

Партньорът ти не се опитва да спечели всеки спор на всяка цена и винаги търси рационален начин за разрешаването на проблема. Това определено означава, че се опитва да намери начин как да приключите караницата, вместо да я влошите. Иска нещата отново да се върнат към нормалното, защото не може да понесе мисълта да те изгуби.

7. Интересува се от теб като човек

Ако наистина те обича, това означава, че обича цялото ти същество – не само външния ти вид или онези невероятни дрехи, които носиш. Любовта му към личността ти е тази, която ще остане вечна. Когато се интересува от теб като човек и наистина иска да знае какво те вълнува, той те обича заради това, което си отвътре.

8. Има защитен инстинкт

Тези, които наиситна ни обичат, не могат да понесат идеята да ни видят наранени. Той се грижи за теб и иска винаги да се чувстваш в сигурни ръце.

Текст:iwoman.bg

Close